ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

5 καλοί λόγοι για να λατρέψεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Post by: 12/02/2020 0 comments

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες γιορτές. Κάποια ζευγάρια τη γιορτάζουν με ρομαντικά δείπνα και δώρα που συμβολίζουν την αγάπη τους και άλλα δεν τη γιορτάζουν καθόλου, θεωρώντας την μπανάλ και εμπορικό πανηγύρι.

Ανεξάρτητα, όμως, από το τι πιστεύεις, αυτοί είναι 5 καλοί λόγοι για να σου αρέσει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

1. Γιατί είναι μια υπενθύμιση για να εκφράσεις κάτι πολύ σημαντικό για τη σχέση σου: την εκτίμησή σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να μας εκτιμούν, ειδικά αυτοί που αγαπάμε. Πολλές φορές, αυτή η αξία χάνεται μέσα στο σωρό των καθημερινών υποχρεώσεων και τη ρουτίνα. Όμως, κάποιες μικρές χειρονομίες, μία καλή κουβέντα, ένα κομπλιμέντο ή ένα συμβολικό δώρο, αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να δείξεις πόσο εκτιμάς το άλλο σου μισό.

2. Γιατί σε βοηθάει να δείξεις τα συναισθήματά σου. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξεις στον σύντροφό σου, πόσο πολύ τον αγαπάς. Να δείξεις πόσα πολλά πράγματα σημαίνει για σένα και γιατί του έχεις αδυναμία.

3. Γιατί είναι η τέλεια δικαιολογία: για μια τρυφερή αγκαλιά, ένα αληθινά ερωτικό φιλί, μια ρομαντική ταινία, για να φας ένα “βουνό” σοκολατάκια, να πιείς μια απολαυστική σαμπάνια ή να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο!

4. Γιατί σού επιτρέπει να εξωτερικεύσεις τον ρομαντικό σου εαυτό, χωρίς να θεωρηθείς γλυκανάλατη. Απλά, είσαι στο κλίμα των ημερών. Φτιάξε το δικό σου ερωτικό στιχάκι, γράψε ένα ερωτικό γράμμα ή ένα μήνυμα, στείλε το δικό σου sexting, κανόνισε να δείτε φωτογραφίες σας από το παρελθόν, να ξαναθυμηθείτε όλες τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί και που σάς συνδέουν για πάντα.

5. Γιατί αποτελεί μια καλή αφορμή για να σκεφτείς τι πραγματικά αξίζει στη ζωή σου. Μπορεί να ανακαλύψεις μέσα σου, ότι αυτό το κάτι, ίσως τελικά δεν είναι ο σύντροφός σου.

Ξαναδές, λοιπόν, αυτή τη μέρα με διαφορετική ματιά και ίσως καταλάβεις ότι, τελικά, σού αρέσει να γιορτάζεις τον έρωτά σου. Είτε στις 14 Φεβρουαρίου, είτε όποια άλλη μέρα σού αρέσει!

Φωτό από: Culture Trip

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons