ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

10+1 σημάδια ότι υπάρχει έντονη ερωτική χημεία ανάμεσά σας.

Post by: 23/11/2022 0 comments

Η ερωτική χημεία είναι ένα σπάνιο συναίσθημα και δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όλα είναι έντονα, οι ματιές, τα συναισθήματα, οι χτύποι της καρδιάς σου, οι πεταλούδες στο στομάχι σου…

Όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, όλοι οι άλλοι εξαφανίζονται και σπίθες πετάγονται ανάμεσά σας… Είναι ένα ευλογημένο συναίσθημα να νιώθεις έτσι…

Τα σημάδια της έντονης ερωτικής χημείας είναι ολοφάνερα, αρκεί να ξέρεις να τα αναγνωρίζεις. Αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέχεις για να καταλάβεις αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

 1. Μαγνητισμός.

Υπάρχει τρομερή έλξη ανάμεσά σας και όταν βρισκόσαστε στον ίδιο χώρο, με κάποιο μαγικό τρόπο καταλήγετε δίπλα-δίπλα. Μπορεί να ήρθατε με διαφορετικές παρέες, αλλά σιγά-σιγά πλησιάζετε ο ένας τον άλλο και επικοινωνείτε με ματιές και χαμόγελα.

 1. Η σωματική επαφή σε κάνει να νιώθεις περίεργα.

Την πρώτη φορά που αγγίζεστε, υπάρχει ένταση, ηλεκτρισμός. Νιώθετε αμήχανα, περίεργα. Καταλαβαίνεις ότι κάτι τρέχει αλλά δεν μπορείς να δώσεις μια λογική εξήγηση. Και μάλιστα, η αμηχανία σου είναι περίεργη γιατί, συνήθως, όταν σου αρέσει κάποιος δεν φοβάσαι να τον αγγίξεις.

 1. Οι άλλοι παρατηρούν τη χημεία σας.

Μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις αλλά οι άλλοι παρατηρούν ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά σας και σου το λένε. Καταλαβαίνουν ότι συμπεριφέρεσαι περίεργα και δεν είναι ο συνηθισμένος σου εαυτός. Μπορεί να μην σου πουν τίποτα, αλλά θα δεις ότι σε κοιτάζουν περίεργα. Μπορεί ακόμα και να σε πειράξουν λίγο ή να κάνουν κάποιο σχόλιο.

 1. Οι ματιές σας είναι έντονες.

Αυτό είναι το πιο φανερό σημάδι έντονης ερωτικής χημείας. Οι ματιές είναι τόσο έντονες, που σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

 1. Στην αρχή υπάρχει αμηχανία.

Οι συστάσεις, οι πρώτες κουβέντες, τα πρώτα αστεία… μέσα σου νιώθεις αυτή την ακατανίκητη έλξη αλλά από την άλλη δεν είσαι σίγουρη ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Και το μυαλό σου προσπαθεί να κατανοήσει πώς είναι δυνατόν να σου αρέσει τόσο πολύ κάποιος που μόλις γνώρισες. Αλλά αυτή είναι και η μαγεία της ερωτικής χημείας.

 1. Στη συνέχεια όμως, όλα έρχονται φυσικά και αβίαστα.

Μόλις ξεπεράσετε αυτή την πρώτη αμηχανία όταν μιλάτε ή όταν αγγίζεστε, τότε όλα ρέουν αβίαστα. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις θέμα για συζήτηση, γελάτε διαρκώς και μοιράζεστε τις σκέψεις σας, ακόμα και τις πιο ενδόμυχες.

 1. Η γλώσσα του σώματος.

Η γλώσσα του σώματός σας προδίδει την έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας, αφού και οι δύο, ασυναίσθητα, υιοθετείτε συμπεριφορές που εκφράζουν την έλξη που νιώθετε. Κοιτάζεστε στα μάτια, εσύ βάζεις τα χέρια σου στη μέση, αυτός γέρνει προς το μέρος σου, χαμογελάτε, υγραίνετε πιο συχνά τα χείλη σας, οι κόρες των ματιών σας διαστέλλονται κτλ.

 1. Νιώθεις πεταλούδες το στομάχι σου.

Σίγουρα, όταν βλέπεις κάποιον που σου αρέσει νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου αλλά αυτή τη φορά μοιάζουν να είναι χιλιάδες…

 1. Οι σιωπές σας δεν είναι αμήχανες.

Όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον για πρώτη φορά, οι σιωπές μοιάζουν αμήχανες και ψάχνεις θέματα για συζήτηση ώστε να τις «σπάσεις». Αυτή τη φορά όμως δεν σε νοιάζει. Η σιωπή δεν σας ενοχλεί, αφού μπορείτε πάντα να μιλάτε με τα μάτια.

 1. Δεν βλέπεις την ώρα να ξαναβρεθείτε.

Η έλξη που νιώθεις σε κατακλύζει. Προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για να ξαναβρεθείτε, αλλάζεις το πρόγραμμά σου, τις συνήθειές σου, τα μέρη που πηγαίνεις, τα μαγαζιά που ψωνίζεις για να τον ξαναπετύχεις.

 1. Χάνεις την αίσθηση του χρόνου.

Οι ώρες σού φαίνονται λεπτά όταν είσαστε μαζί και το αντίστροφο όταν είστε χώρια. Χάνετε την αίσθηση του χρόνου όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και βρίσκεται διαρκώς θέματα για συζήτηση ώστε να αναβάλλετε όσο το δυνατό περισσότερο το αναπόφευκτο αντίο στο τέλος της μέρας.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons