ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

10+1 μυστικά για να φιλάς καλύτερα!

Post by: 11/07/2017 0 comments

Το φιλί είναι το πρώτο βήμα σε μια ερωτική σχέση. Άρα, είναι σημαντικό να αποδειχθεί μια ευχάριστη εμπειρία, αφού ένα “κακό” φιλί μπορεί ή να σε γειώσει ή να σε απογειώσει.

Φυσικά, το τι θεωρεί ο καθένας “καλό φιλί” είναι κάτι υποκειμενικό, σε άλλους ανθρώπους αρέσουν τα ρουφηχτά, σε άλλους όχι. Σύμφωνα με την επιστήμη, τα χείλη μας είναι μια από τις πιο ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μας, αφού σχετίζονται με τουλάχιστον 5 από τα 12 κρανιακά νεύρα που συνδέονται απευθείας με τον εγκέφαλό μας. Τα σήματα που πηγαίνουν κατευθείαν στον εγκέφαλό μας, πυροδοτούν ένα κοκτέιλ χημικών που μας προκαλούν ευφορία.

Για αυτό είναι σημαντικό να φιλάς καλά. Αυτά είναι τα μυστικά ενός τέλειου φιλιού!

  1. Φίλα περισσότερο

Όσο περισσότερο φιλάς, τόσο καλύτερη γίνεσαι. Μην φοβάσαι, πάρε πρωτοβουλία και ξεκίνα τα φιλιά. Επίσης, το φιλί είναι ένδειξη τρυφερότητας και ενδυναμώνει μια σχέση.

  1. Φρόντισε τα χείλη σου

Τα απαλά, ενυδατωμένα χείλη είναι ερωτικά. Κανείς δεν θέλει να φιλάει ξερά και τραχιά χείλη. Lip balm τώρα!

  1. Πιες λιγάκι

Το αλκοόλ πυροδοτεί σχεδόν τα ίδια χημικά με ένα φιλί, οπότε τα “μεθυσμένα φιλιά” σε κάνουν να νιώθεις διπλή ευφορία. Οπότε, πιες ένα ποτηράκι κρασί πριν ξεκινήσεις τα φιλιά.

  1. Κλείσε τα μάτια σου

Είναι γεγονός, ότι όταν μπλοκάρεις μια αίσθηση, οι υπόλοιπες γίνονται πιο ευαίσθητες. Έτσι, όταν κλείνεις τα μάτια σου, οι υπόλοιπες αισθήσεις σου απολαμβάνουν περισσότερο. Χώρια που είναι περίεργο να κοιτάς κάποιον από τόσο κοντά.

  1. Γείρε το κεφάλι σου λίγο δεξιά

Το να βρίσκουν τα κεφάλια σας όταν φιλιέστε δεν είναι ωραίο πράγμα. Οπότε, οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν φιλιούνται, γέρνουν το κεφάλι τους ελαφρώς δεξιά.

  1. Μην “κολλάς” στα χείλια

Μια καλή “συνεδρία” φιλιών περιλαμβάνει και λαιμό, και αυτάκια, και ελαφρά δαγκωματάκια… άσε ελεύθερη τη φαντασία σου.

  1. Ακολούθησε τον παρτενέρ σου

Το άλφα και το ωμέγα στο φιλί είναι η συναίνεση, ειδικά αν εσύ και ο παρτενέρ σου δεν έχετε την ίδια τεχνική.  Οπότε, αν δεις ότι φιλάει με διαφορετικό τρόπο, άσε πάνω του τις πρωτοβουλίες.

  1. Άφησε τη γλώσσα σου να “μιλήσει”

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να μένουν στα χείλη και άλλοι που τους αρέσουν τα υγρά φιλιά με πολλή γλώσσα. Βέβαια χρειάζεται μέτρο, γιατί οι υπερβολές δεν αρέσουν σε κανένα.

  1. Φίλα με όλο σου το “είναι”

Σε ένα καλό φιλί δεν συμμετέχουν μόνο τα χείλη σου, αλλά όλο σου το σώμα! Φέρε κοντά το σώμα σου, χάιδεψε με τα χέρια σου το πρόσωπο, τα μαλλιά… βάλε όλο σου το είναι!

  1. Σφράγισε το φιλί σου με ένα κομπλιμέντο

Τίποτα δεν σφραγίζει καλύτερα ένα φιλί, από το να πεις πόσο καλό φιλί ήταν και πόσο πολύ σου άρεσε. Γιατί όλοι θέλουν να ακούν καλά λόγια όταν κάνουν κάτι σωστά!

Φωτό από: Trending News Portal

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons