ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

10+1 διακριτικά σημάδια που αποκαλύπτουν τι σκέφτεται ένας άντρας.

Post by: 09/08/2022 0 comments

Η γλώσσα του σώματος ενός άντρα μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του. Αρκεί να ξέρεις τα σημάδια και να μπορείς να τα αποκωδικοποιήσεις. Γιατί ακόμα και οι πιο ντροπαλοί άντρες στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους.

Καταρχάς, αν θέλεις να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά του, μην σκέφτεσαι σαν γυναίκα. Δηλαδή, μην ψάχνεις να βρεις σημάδια παρόμοια με τα δικά σου, όταν σου αρέσει κάποιος. Οι άντρες σκέφτονται και συμπεριφέρονται διαφορετικά.

Δες τα σημάδια για να ξέρεις τι σκέφτεται και αν του αρέσεις.

 1. Τα πόδια του δείχνουν εσένα.

Οι έρευνες δείχνουν ότι ασυνείδητα τα πόδια μας δείχνουν προς την κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Αν τα πόδια του σημαδεύουν εσένα, ο προορισμός είσαι εσύ.

 1. Αγγίζει συχνά το πρόσωπό του.

Ακουμπάει το πηγούνι του, τρίβει το μάγουλό του; Αυτό δείχνει ενθουσιασμό και νευρικότητα. Όταν τους αρέσει μια γυναίκα, το δέρμα τους γίνεται πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα.

 1. Σε αφήνει να δεις ότι σε κοιτάζει.

Μπορεί να νομίζεις ότι σε κοιτάζει όταν δεν βλέπεις, αλλά αν δεις έναν άντρα να σε κοιτάζει, να ξέρεις ότι το κάνει ηθελημένα. Θέλει να τον δεις ότι σε κοιτάζει και να σου δείξει ότι του αρέσεις.

 1. Σφίγγει διακριτικά τους μυς του.

Ακούγεται λίγο γελοίο, αλλά δεν κάνει σαν να κατεβαίνει και σε διαγωνισμό body building. Διακριτικά, όμως, δείχνει ότι έχει ένα δυνατό και σφιχτό σώμα. Ρουφάει την κοιλιά του, δείχνει τους κοιλιακούς του και τεντώνεται για να δείχνει πιο ψηλός.

 1. Δεν δίνει σημασία στους φίλους του.

Μπορεί να κάθεται παρέα με τους φίλους του, αλλά δεν τους δίνει σημασία. Είναι λίγο πιο αποστασιοποιημένος και δείχνει σαν να είναι μόνος του. Γιατί όλη του η προσοχή είναι στραμμένη σε εσένα.

 1. Αφήνει το κινητό του στην άκρη.

Το κινητό πλέον είναι κομμάτι του εαυτού μας. Αν την ώρα που είναι κοντά σου, αφήνει το κινητό του στην άκρη, σημαίνει ότι σου δίνει όλη του την προσοχή. Αλλιώς, θα ήταν όλη των ώρα πάνω από το κινητό του σερφάροντας στο Instagram.

 1. Σηκώνει ασυναίσθητα τα φρύδια του.

Όταν βλέπουμε κάτι που μας αρέσει σηκώνουμε ασυναίσθητα τα φρύδια μας και μεγαλώνουν τα μάτια μας, ώστε να δεχτούν περισσότερο φως, να λάμψουν και να γίνουν πιο ελκυστικά.

 1. Κάθεται στην άκρη του σκαμπό του για να είναι πιο κοντά σου.

Αν κάθεται άκρη-άκρη στο σκαμπό του αυτό είναι σημάδι ότι προσπαθεί να έρθει όσο πιο κοντά σου γίνεται. Αν σκύβει για να ακούσει και τι του λες, τότε είναι σίγουρο ότι του αρέσεις.

 1. Θυμάται όσα του λες.

Ακόμα κι αν είναι μα μικρή λεπτομέρεια ή κάτι ανούσιο. Έχει όλη του την προσοχή στραμμένη σε σένα και προσπαθεί να σου το δείξει.

 1. Βρίσκει δικαιολογίες για να σε αγγίζει.

Όχι με πονηρό τρόπο, αλλά ένα απαλό χάδι στο πρόσωπο, ένα άγγιγμα στο χέρι, μια μικρή αγκαλιά, ένα σκούντημα στον ώμο… ίσως για να βγάλει κάτι από τα μαλλιά σου, ένα χνούδι από το πουλόβερ σου. Αν σε αγγίζει πιο πολύ από άλλες γυναίκες-φίλες του, τότε σίγουρα του αρέσεις.

 1. Σου κάνει κομπλιμέντα.

Είναι εύκολο να σου κάνει κομπλιμέντα για την εμφάνισή σου. Αν όμως, σου κάνει κομπλιμέντα για την προσωπικότητά σου, το χιούμορ σου, την ευφυΐα σου, τις ικανότητές σου… τότε να ξέρεις ότι του αρέσεις.

 

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons