ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

15+1 φιλοσοφημένες ατάκες του εκκεντρικού Τζόνι Ντεπ!

Post by: 29/05/2020 0 comments

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αλλά και ταυτόχρονα, πιο εκκεντρικούς σταρ του Χόλυγουντ! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξαφνιάσει κοινό και κριτικούς, με τη συμπεριφορά του και με τις αμφιλεγόμενες επιλογές του. Το ίδιο αιρετικές, αλλά ταυτόχρονα φιλοσοφημένες, είναι και μερικές από τις ατάκες του.

Αυτές είναι 15+1 εμπνευστικές ατάκες που έχει πει κατά καιρούς ο Τζόνι Ντεπ.

 1. Μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου στα πράγματα που δεν θέλεις να δεις, αλλά δεν μπορείς να κλείσεις την καρδιά σου σε πράγματα που δεν θέλεις να νιώσεις.
 2. Οι άνθρωποι δεν κλαίνε γιατί είναι αδύναμοι, αλλά γιατί υπήρξαν δυνατοί για πολύ καιρό.
 3. Αν αγαπάς δύο ανθρώπους ταυτόχρονα, διάλεξε τον δεύτερο. Γιατί αν στα αλήθεια αγαπούσες τον πρώτο, τότε δεν θα ένιωθες τίποτα για το δεύτερο.
 4. Υπάρχουν 4 ερωτήσεις που αξίζουν στη ζωή. Τι είναι ιερό; Τι είναι το πνεύμα; Γιατί αξίζει να ζεις και γιατί αξίζει να πεθαίνεις; Η απάντησε σε όλες είναι ίδια: αγάπη!
 5. Απλά προχώρα μπροστά και μην δίνεις δεκάρα για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις για σένα.
 6. Είναι μόνο μια κακή μέρα, όχι μια κακή ζωή.
 7. Όλοι είμαστε ελαττωματικοί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κανείς δεν είναι τέλειος. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κάποια λόξα μέσα μας. Όλοι ανεξαιρέτως.
 8. Αύριο όλα θα τελειώσουν και θα πρέπει να αρχίσω να πουλάω στυλό ξανά.
 9. Αν υπάρχει κάποιο μήνυμα που περνάει η δουλειά μου, αυτό είναι ότι είναι ok να είσαι διαφορετικός, είναι καλό να είσαι διαφορετικός, ότι πρέπει να αμφισβητούμε τον εαυτό μας πριν ασκήσουνε κριτική σε κάποιον που μοιάζει διαφορετικός, συμπεριφέρεται διαφορετικά, μιλάει διαφορετικά ή έχει διαφορετικό χρώμα.
 10. Ο κόσμος πιστεύει ότι κάνω παράξενες επιλογές, αλλά για μένα δεν είναι παράξενες. Η τρέλα μου είναι ότι γοητεύομαι από την ανθρώπινη συμπεριφορά, από αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, από τους κόσμους που κρύβουν μέσα τους οι άνθρωποι.
 11. Μέσα μου υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας, που μου απαγορεύει να κάνω πράγματα τα οποία είναι εύκολα.
 12. Η αγάπη δεν είναι τυφλή. Απλά, σου επιτρέπει να δεις πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν.
 13. Μου αρέσει η πρόσκληση του να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και να αναρωτιέμαι αν θα πετύχω ή όχι και αν, τελικά, σπάσω τα μούτρα μου.
 14. Μια μέρα, οι άνθρωποι που δεν πίστεψαν σε σένα, θα λένε σε όλους πώς σε συνάντησαν.
 15. Στην εφηβεία, ήμουν πολύ ανασφαλής. Ήμουν ο τύπος που δεν κόλλαγε πουθενά, γιατί δεν τολμούσε να διαλέξει. Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχα κανένα ταλέντο. Για τίποτα. Και αυτή και μόνο η σκέψη, σκότωσε όλη μου τη φιλοδοξία
 16. Γέλα όσο αναπνέεις και αγάπα όσο ζεις!

Φωτό από: Socialite Life

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons