ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 σημάδια ότι είσαι μια αρχαία, ανώτερη ψυχή…

Post by: 19/07/2022 0 comments

Είσαι γεμάτη περιέργεια, σοφή ή χαλαρή; Ίσως να είσαι μια αρχαία ψυχή. Είσαι ώριμη για την ηλικία σου, γεμάτη σοφία και ενσυναίσθηση και δεν σε ενδιαφέρουν τα επιφανειακά πράγματα. Οι αρχαίες ψυχές κουβαλούν την πνευματικότητα και τη γνώση των παλαιότερων ζωών, αφού έχουν μετενσαρκωθεί αρκετές φορές ώστε να θεραπευτούν ή να εκπληρώσουν το κάρμα τους.

Μια αρχαία ψυχή συνεπάγεται σοφία και ευγένεια. Μπορεί να μην έχει την φρεσκάδα ή την ηδονιστική φύση μια νέας ψυχής, αλλά έχει την βαρύτητα της εμπειρίας και θέλει να εμβαθύνει στα πράγματα.

Αυτά είναι 10 σημάδια ότι είσαι μια αρχαία ψυχή:

  1. Έχεις ερευνητικό και γεμάτο περιέργεια πνεύμα.

Μια αρχαία ψυχή ψάχνει για την αλήθεια και τη σοφία. Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στον κόσμο και διψάς να μάθεις αλήθειες για τις ανθρώπινες σχέσεις.

  1. Βλέπεις το δάσος, όχι μόνο τα δέντρα.

Έχεις την ικανότητα να βλέπεις τη συνολική εικόνα και να διακρίνεις την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου ή το θυμό σου, αλλά έχεις το αναλυτικό μυαλό που χρειάζεται ώστε να δεις πίσω από τις λεπτομέρειες και να καταλάβεις τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

  1. Αισθάνεσαι διαφορετική.

Όταν είσαι μια αρχαία ψυχή, ειδικά αν ηλικιακά είσαι νέα, είναι δύσκολο να ταυτιστείς με ανθρώπους της ηλικίας σου. Είναι δύσκολο να βρεις άτομα με το δικό σου τρόπο σκέψης, που θέλουν να εμβαθύνουν στα πράγματα και να χτίσουν ουσιαστικές σχέσεις.

  1. Αναγνωρίζεις αμέσως τις άλλες αρχαίες ψυχές όταν τις συναντάς.

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις φίλες, αλλά αν βρεθεί στο δρόμο σου μια άλλη αρχαία ψυχή την αναγνωρίζεις αμέσως. Οι αρχαίες ψυχές ψάχνουν η μία την άλλη και χτίζουν σχέσεις που βασίζονται στην αλήθεια και στο κοινό όραμα για τη ζωή.

  1. Νιώθεις συνδεδεμένη με το σύμπαν και τον κόσμο γύρω σου.

Δεν νιώθεις συνδεδεμένη μόνο με το σύμπαν, τον πνευματικό κόσμο, το Θεό, αλλά και με τα πάντα γύρω σου… με τη φύση, με τις ζωές των ανθρώπων, με τις ψυχές τους… Ίσως γιατί έχετε συναντηθεί σε κάποια προηγούμενη ζωή.

  1. Ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι.

Επειδή έχεις την ικανότητα να βλέπεις την αλήθεια και τον τρόπο που το σύστημα επεμβαίνει στις ζωές μας, επιλέγεις να κάνεις πράγματα με το δικό σου τρόπο. Είσαι επαναστάτρια, σκέφτεσαι έξω από τα καθιερωμένα, έχεις το δικό σου ρυθμό και τη δική σου άποψη για το δίκιο και την αλήθεια.

  1. Είσαι ώριμη για την ηλικία σου.

Από πολύ μικρή ακόμα, όλοι έλεγαν ότι είσαι ώριμη για την ηλικία σου. Η σοφία και η εσωτερικότητά σου φαίνεται στο βλέμμα σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις και αναλύεις τα πράγματα.

  1. Δεν δίνεις αξία στα υλικά αγαθά.

Οι αρχαίες ψυχές έχουν ξεπεράσει τον υλικό κόσμο και κινούνται στη σφαίρα της αλήθειας και της πνευματικότητας. Γι’ αυτό, λοιπόν, η ύλη δεν είναι τόσο σημαντική για σένα, όσο είναι οι αξίες της ζωής, οι ουσιαστικές σχέσεις και η πνευματική επαφή.

  1. Για σένα, ο εσωτερικός κόσμος είναι πιο σημαντικός από τον εξωτερικό.

Όχι ότι δεν σε νοιάζουν οι καταστάσεις γύρω σου, αλλά σε ενδιαφέρει περισσότερο η εσωτερική σου ανάπτυξη, η αυτοβελτίωσή σου, το εσωτερικό ταξίδι προς τον αληθινό σου εαυτό. Νιώθεις ευγνωμοσύνη για όσα έχεις ζήσει και θεωρείς πολύτιμα τα μαθήματα που σου δίνει η ζωή.

  1. Κουβαλάς κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα από τις προηγούμενες ζωές σου.

Πάντα αναρωτιόσουν γιατί σου αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα, για παράδειγμα να γράφεις ή να μαγειρεύεις, αν και κανείς στην οικογένεια δεν σε μύησε σε αυτά. Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο χάρισμα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, αυτό πιθανόν να προέρχεται από τις προηγούμενες ζωές σου και είναι κάτι που το έκανες στο παρελθόν και το γνωρίζεις καλά.

Φωτό από: Philipp Knape / Unsplash

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons