ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 σημάδια ότι έχεις έναν Φύλακα Άγγελο δίπλα σου.

Post by: 17/11/2021 0 comments

Όλοι μας, στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας, νιώθουμε τη παρουσία τους, την ευλογία τους, το θεϊκό τους άγγιγμα και απολαμβάνουμε την προστασία τους. Η αγάπη τους ζεσταίνει την ψυχή μας, φωτίζει τη ζωή μας και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να αντέξουμε στις δοκιμασίες. Είναι οι Φύλακες Άγγελοι που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια και όλοι έχουμε έναν ή και περισσότερους να μας προσέχουν.

Οι Φύλακες Άγγελοι είναι οι πνευματικοί μας προστάτες και η παρουσία τους είναι διακριτική και μη επεμβατική. Έρχονται στη ζωή μας σαν αύρα, σαν πνοή που μας προσφέρει αγάπη, ασφάλεια, θεϊκή δύναμη και προστασία στις δύσκολες καταστάσεις. Συνήθως, καταλαβαίνουμε την παρουσία τους από το αποτέλεσμα των ενεργειών τους. Υπάρχουν, όμως, και στιγμές, που αν είμαστε πνευματικά αφυπνισμένοι μπορούμε να αντιληφθούμε ότι είναι δίπλα μας.

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να καταλάβουμε ότι υπάρχει δίπλα μας ο Φύλακας Άγγελος που μας προσέχει; Ποια είναι τα συμπαντικά σημάδια που φανερώνουν την παρουσία του;

  1. Όνειρα, ολοζώντανα και διαφορετικά.

Τα όνειρα είναι τα παράθυρα της ψυχής μας, αλλά και ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους επικοινωνίας με τους Αγγέλους. Αν δεις ένα όνειρο που το θυμάσαι καθαρά στο μυαλό σου, το οποίο σου φαίνεται εντελώς παράξενο και άσχετο με τις εμπειρίες σου, είναι ο Φύλακας Άγγελός που προσπαθεί να σου μεταδώσει μια σημαντική πληροφορία. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου φαίνεται ασύνδετη, αλλά στο μέλλον θα σου χρειαστεί και θα σε βοηθήσει. Μην ξεχνάς αυτό το όνειρο, ανάλυσέ το και κατάλαβε αυτά που προσπαθεί να σου πει ο Άγγελός σου.

  1. Η αίσθηση ότι κάποιος είναι δίπλα σου.

Στις πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής σου, όπως μια απώλεια, όταν σε κυριεύει η απελπισία και η θλίψη, να ξέρεις ότι ο Φύλακας Άγγελός σου θα είναι δίπλα σου. Θα νιώθεις κάποιον να περπατάει πλάι σου, να ακολουθεί τις κινήσεις σου, να έχει απλώσει τα φτερά του πάνω σου και να σε προστατεύει από κάθε κίνδυνο.

  1. Νομίσματα ή μικρά δώρα.

Αν βρεις ένα νόμισμα – ειδικά όταν είναι από την πλευρά της κορώνας – έναν μικρό κρύσταλλο, ένα ιδιαίτερο βότσαλο, σημαίνει ότι ο Φύλακας Άγγελός σου είναι εκεί και σου έκανε ένα μικρό δώρο. Σίγουρα να περιμένεις καλά νέα σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως είναι μια προαγωγή, κάποια αύξηση ή μια καλή μετακίνηση.

  1. Λευκά φτερά.

Ο Φύλακας Άγγελός μας, πάντα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας και ένας τρόπος είναι να αφήνει λευκά φτερά στο δρόμο μας. Αν βρεις ένα λευκό πούπουλο σε κάποιο απρόσμενο μέρος, αυτό σημαίνει ότι κάπου δίπλα σου είναι ο Άγγελός σου.

  1. Ουράνιο Τόξο.

Το ουράνιο τόξο, ειδικά όταν δεν βρέχει γύρω μας, είναι ένα ιδιαίτερο σημάδι, μια ευλογία που σου στέλνει ο Φύλακας Άγγελός σου. Είναι ένα μήνυμα ότι δεν είσαι μόνη στις δυσκολίες, αλλά ο Άγγελός σου είναι δίπλα σου. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα που σε πλημμυρίζει και ένα μήνυμα που το βλέπεις μόνο έσυ και όχι οι γύρω σου.

  1. Σύννεφα με παράξενα σχήματα.

Αφού οι άγγελοι είναι ουράνια πνεύματα, είναι φυσικό να επικοινωνούν με τα σύννεφα. Αν παρατηρώντας τα σύννεφα διακρίνεις κάποιο λουλούδι, ένα πρόσωπο, μια καρδιά, είναι μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελό σου ότι είναι δίπλα σου και σε προσέχει.

  1. Ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας.

Έχεις νιώσει ποτέ μια ξαφνική αλλαγή στη θερμοκρασία του δωματίου, που μόνο εσύ την αντιλαμβάνεσαι και κανένας άλλος; Αυτό είναι σημάδι ότι ο Φύλακάς Άγγελός σου είναι πάρα πολύ κοντά σου, σε αγγίζει και αντιλαμβάνεσαι την ενέργειά του.

  1. Ένα άγγιγμα, ανατριχίλα ή ρίγος.

Κάποιες φορές, η παρουσία του Αγγέλου σου δίπλα σου, προκαλεί σωματικά συμπτώματα, όπως είναι ρίγος, ανατριχίλα, μυρμήγκιασμα στο κεφάλι ή στο πίσω μέρος του λαιμού. Αυτό είναι σημάδι ότι ο Φύλακας Άγγελός σου προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί σου και να σε φέρει κοντά στο δικό του ενεργειακό επίπεδο. Είναι ένα είδος επιβεβαίωσης ότι η σκέψη και τα συναισθήματά σου βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

  1. Αισθήσεις σε υπερδιέγερση.

Αν ξαφνικά εκεί που περπατάς σε πλημμυρίσει ένα αίσθημα χαράς, νιώσεις μια ζεστασιά στην ψυχή σου ή αισθανθείς ένα κύμα ευτυχίας να σε γεμίζει, είναι ο Φύλακάς Άγγελός σου που σου δείχνει ότι οι επιλογές σου είναι σωστές και σε επιβραβεύει.

  1. Φώτα που τρεμοπαίζουν.

Η ενέργεια των Αγγέλων είναι πανίσχυρη και μπορεί να επηρεάσει το χώρο μέσα στον οποίο βρίσκονται.

Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο Φύλακας Άγγελός σου είναι δίπλα σου, συγκεντρώσου και προσπάθησε να καταλάβεις το μήνυμα που σου στέλνει. Το ένστικτό σου δεν είναι παρά μια αντένα που αντιλαμβάνεται τα αγγελικά μηνύματα που σου στέλνει ο Φύλακάς σου. Φυσικά, έχεις πάντα την ελευθερία να επιλέξεις αν θα δεχθείς ή θα απορρίψεις τη βοήθειά του ή τον τρόπο που θα την αξιοποιήσεις.

Πάντα, όμως, να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου προς το Φύλακα Άγγελό σου για τη βοήθεια και την προστασία που σου προσφέρει.

Φωτό από: Marek Studzinski / Unsplash

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons