ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένας Instagram λογαριασμός προβάλλει μέρη που θυμίζουν σκηνικά του Wes Anderson!

Post by: 08/03/2018 0 comments

Στα 25 περίπου χρόνια που ο Wes Anderson ασχολείται με τον κινηματογράφο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει δημιουργήσει το δικό του genre. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί τη συμμετρία, οι εύκαμπτες χρωματικές παλέτες και οι εντυπωσιακές τοποθεσίες είναι αναμφισβήτητα η “ειδικότητά” του, με τις ταινίες The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom και The Darjeeling Limited να το επισφραγίζουν.

Οι σινεφίλ και πιστοί θαυμαστές του Wes Anderson, θα χαρούν να μάθουν ότι ο αντίκτυπος του αμερικανού σκηνοθέτη εκτείνεται πέρα από τη μεγάλη οθόνη, όπως φαίνεται από το @accidentallywesandersonΠρόκειται για έναν Instagram λογαριασμό που παρουσιάζει πραγματικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο, που θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμεύσουν ως σκηνικά για τις ταινίες του Wes Anderson.

 

A post shared by @accidentallywesanderson on


 

Ο λογαριασμός προβάλλει την αρχιτεκτονική και τους εσωτερικούς χώρους που ενσωματώνουν τέλεια τη ρομαντική αισθητική του Anderson – είτε πρόκειται για ένα ροζ νεο-αναγεννησιακό ξενοδοχείο στην Πράγα, είτε για ένα όμορφα παλιομοδίτικο τραμ στη Λισαβόνα. Δημιουργός του Instagram account, ο Wally Koval, ο οποίος ανακάλυψε το δημοφιλές όνομα Accidentally Wes Anderson. “Οι φωτογραφίες με μετέφεραν σε μία από τις ταινίες του Anderson”, λέει ο Koval σε συνέντευξή του στο Another. “Ένιωσα ότι αυτό που έλειπε ήταν η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες. Έτσι άρχισα να τις επιμελούμαι και προέκυψαν αυτές οι όμορφες αφηγήσεις”.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons