ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

8 deco ιδέες για το μπαλκόνι σου από το pinterest

Post by: 27/04/2017 0 comments

Ο ερχομός της άνοιξης φέρνει μαζί του διάθεση για αλλαγές και μεγαλώνει την προσμονή για το καλοκαίρι. Κι αν ένας μέρος του σπιτιού μας έχει την τιμητική του μόλις “ανοίγει” ο καιρός, αυτό είναι αναμφισβήτητα το μπαλκόνι. Η ευτυχία του να απολαμβάνεις τον πρωινό καφέ, απολαμβάνοντας τα λουλούδια σου, αλλά και της δροσερής βραδινής αίσθησης αποτελεί ανεκτίμητη αξία στην πολύβουη και ασφυκτική πόλη. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρεις ιδέες από το Pinterest (ναι, όσες χάζευες τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια) και να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου στο πιο όμορφο μέρος του σπιτιού σου.

 

  1. Εξοικονόμησε χώρο στο μπαλκόνι τοποθετώντας τα φυτά σε μία γυάλινη ντουλάπα –  βιτρίνα. Τοποθέτησε αρωματικά φυτά και δημιούργησε το δικό σου μικρό θερμοκήπιο.

 

 

  1. Οι ξύλινες κατασκευές θα μεταμορφώσουν το χώρο του μπαλκονιού δίνοντας ένα rustic chic τόνο. Επιπλέον όλα θα δείχνουν τακτοποιημένα με έναν όμορφο τρόπο.

 

 

  1. Τα έπιπλα μπαμπού σε συνδυασμό με άνετες μαξιλάρες θα προσθέσουν ένα αέρινο στυλ στο μπαλκόνι.

 

 

  1. Μία διαφορετική εκδοχή επίπλου βεράντας αποτελούν οι κατασκευές με παλέτα. Είτε τη διατηρήσεις στο φυσικό της χρώμα είτε την βάψεις, αποτελεί πάντα μία μοντέρνα και οικονομική λύση. Το μόνο που έχεις να προσθέσεις είναι μαξιλάρια και πολύχρωμα λουλούδια.

 

 

  1. Εάν στο σπίτι σου επικρατεί η μίνιμαλ τάση, τότε και ο χώρος του μπαλκονιού είναι προτιμότερο να συμβαδίζει με τους υπόλοιπους χώρους.Οι γεωμετρικές ογκώδεις γλάστρες καθώς και τα λεπτά σιδερένια έπιπλα θα συνθέσουν το απόλυτο μίνιμαλ σκηνικό για το μπαλκόνι σου. Πρόσθεσε φυτά με πλατιά φύλλα όπως η καλαθέα, κακτάκια ή μικρά αρωματικά όπως το δενδρολίβανο.

 

 

  1. Αν τα αναρριχώμενα φυτά σε προβληματίζουν τότε με αυτή την ιδέα του λεπτού σύρματος θα αναρριχηθούν με ένα όμορφο και σωστό τρόπο χωρίς να δείχνουν ότι ”πνίγουν” τον τοίχο.

 

 

  1. Δώσε ζωντάνια στο μπαλκόνι σου προσθέτοντας ένα έπιπλο – αντίκα σε έντονο χρώμα. Συμπλήρωσε με πολύχρωμα μαξιλάρια για ένα ethnic chic αποτέλεσμα.

 

 

  1. Πολλές φορές τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων είναι μικρά με αποτέλεσμα οι γλάστρες να πιάνουν πολύ χώρο. Εάν το μπαλκόνι σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τότε οι κρεμαστές γλάστρες αποτελούν την ιδανική λύση. Έτσι θα εξοικονομήσεις μεγαλύτερο χώρο για ένα άνετο ξύλινο καναπέ.
Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons