Ο Ανθός στην Καλλιθέα ανοίγει τις πόρτες του για ένα διαφορετικό τριήμερο (11-13/3) αφιερωμένο στην πολίτικη κουζίνα. Ο Γιώργος Γεράρδος ανασύρει παιδικές μνήμες και ετοιμάζει με την ομάδα του εστιατορίου του ένα μενού αφιερωμένο στην κουζίνα της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας.
Πολίτικη μελιτζανοσαλάτα, μπουρεκάκια Καισαρείας, ρεγγοσαλάτα, χιουνκιάρ μπεγεντί, σουτζουκάκια αλλά και γλυκά, όπως ταβούκ κιοκσού και ασουρέ είναι μερικά από τα highlight πιάτα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες σε προσιτές τιμές.
Info
11-13/3
Ανθός Γεύσεων
Ευαγγελιστρίας 96, Καλλιθέα
21 3027 1631