ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Πώς να πετύχεις μια ρουτίνα ομορφιάς χωρίς πλαστικό!

Post by: 22/07/2020 0 comments

Αναμφισβήτητα, η ρουτίνα ομορφιάς είναι ο πιο δύσκολος τομέας για να εξαλείψουμε το πλαστικό. Όταν αρχίσεις να το ψάχνεις πραγματικά, συνειδητοποιείς ότι το πλαστικό είναι παντού. Με την κατάλληλη καθοδήγηση όμως μπορείς να ξεκινήσεις να μειώνεις το πλαστικό και – γιατί όχι – να καταφέρεις να πεις αντίο για πάντα.

Προτίμησε τις πλάκες.

Αντί να αγοράζεις καθαριστικά προσώπου και αφρόλουτρα σε πλαστικές συσκευασίες, προτίμησε τις πλάκες σαπουνιού για πρόσωπο και σώμα. Υπάρχουν μάλιστα σαπούνια για τα μαλλιά, ακόμα και για τα ρούχα σου.

Άλλαξε τα προϊόντα στοματικής υγιεινής.

Μπαμπού οδοντόβουρτσα και οδοντικό νήμα είναι επιλογές οικολογικές, vegan και cruelty free.

Προτίμησε τα βιοδιασπώμενα υλικά γενικότερα.

Δεν είναι εύκολο να βρεις τα αγαπημένα σου προϊόντα σε γυάλινες ή plastic-free συσκευασίες, όμως αφού κάνεις ήδη την προσπάθεια, αναζήτησε βιοδιασπώμενες συσκευασίες ώστε να είναι ακόμα πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Προτίμησε το γυαλί και τις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται ξανά.

Έτσι μειώνεις ακόμα περισσότερο τα απορρίμματά σου και συμβάλεις στη μείωση του καταναλωτισμού που έχει ως αποτέλεσμα και την καταστροφή του πλανήτη.

Μην χρησιμοποιείς πλαστικά ξυραφάκια.

Μπορεί να είναι φθηνότερα, όμως καταλήγουν συχνότερα στα σκουπίδια. Προτίμησε να αντικαταστήσεις τα πλαστικά και μιας χρήσης με ανοξείδωτα ξυραφάκια. Είναι πιο όμορφα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Φωτό από: Natural Remedies

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons