ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Πώς να αποκτήσεις γερά νύχια σε 30 ημέρες

Post by: 11/08/2017 0 comments

Προσπαθείς αρκετά, αλλά τα νύχια σου δεν είναι ποτέ όσο τέλεια θα ήθελες. Σπασμένες και φθαρμένες γωνίες, ξεφλουδίσματα και ξηρότητα είναι αρκετά για να παραπονιέσαι. Η αλήθεια είναι όμως πώς μπορείς να αποκτήσεις γερά νύχια μέσα σε έναν μήνα και να έχεις πάντα περιποιημένα άκρα.

Κάθε πρωί: Χρησιμοποίησε ένα σέρουμ ενδυνάμωσης

Είναι ενισχυμένα με βιοτίνη (η οποία δυναμώνει τα αδύναμα νύχια και διατηρεί υγιή τα πετσάκια). Ρίξε μία σταγόνα σε κάθε νύχι και κάνε ελαφρύ μασάζ μία φορά την ημέρα.

Κάθε απόγευμα: Εφάρμοσε λάδι για τα πετσάκια

Τα πετσάκια βρίσκονται εκεί για έναν λόγο: Να προστατεύουν τα νύχια σου και να προλαμβάνουν τις μολύνσεις, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να τα διατηρείς υγιή. Τοποθέτησε ένα μπουκάλι με λάδι πάνω στο γραφείο σου ως υπενθύμιση για να βάζεις λίγο όταν έχεις ελεύθερο χρόνο.

Κάθε βράδυ: Βάλε λίγη λοσιόν

Προτίμησε ένα ελαφρύ προϊόν και εφάρμοσε καλά στα νύχια και την περιοχή γύρω από αυτή, μαζί με το υπόλοιπο χέρι.

Κάθε λίγες μέρες: Χρησιμοποίησε ένα σκληρυντικό νυχιών

Έχουν πρωτεΐνες και μαλακτικά συστατικά που ενδυναμώνουν τα νύχια ενώ παράλληλα τα θρέφουν. Τέλος, το σκληρυντικό νυχιών δίνει λάμψη μετά την εφαρμογή του.

Κάθε Σαββατοκύριακο: Λίμαρέ τα σε οβάλ ή κυκλικά σχήματα

Τα μυτερά ή τετραγωνισμένα νύχια είναι πιο εύκολο να πιαστούν πάνω σε κάτι και τελικά να σπάσουν. Τα νύχια με καμπύλη και ελαφρώς κυκλικές άκρες σπάνε πιο δύσκολα και μάλιστα φαίνονται πιο μακριά.

Πάντα: Φόρα γάντια όταν κάνεις δουλειές

Η συνεχής έκθεση στο νερό και τα σκληρά καθαριστικά (όπως το υγρό πιάτων) μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Ευτυχώς, η λύση είναι απλή: Φόρα γάντια και βάζε πάντα κρέμα χεριών μετά το τέλος της δουλειάς.

Μην ξεχνάς: Χρησιμοποίησε ένα ξεβαφτικό νυχιών με μαλακτικό.

Προτίμησε ένα προϊόν που να μην περιλαμβάνει ασετόν. Ακόμα καλύτερα μάλιστα αν περιέχει μαλακτικά έλαια στη φόρμουλά του. αν και θα χρειαστεί λίγη περισσότερη προσπάθεια για να αφαιρέσετε το βερνίκι, είναι καλύτερο για να τα νύχια σου καθώς τα χημικά δεν είναι τόσο δυνατά.

Στο μεσοδιάστημα: Προτίμησε ένα βερνίκι σε γήινες αποχρώσεις

Όσο τα νύχια σου μεγαλώνουν, προτίμησε ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι, κοντινό στο χρώμα της επιδερμίδας σου (ή έναν τόνο πιο ανοιχτό). Θα κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά όσο μακραίνουν, χωρίς να τονίζεται η αντίθεση. Μετά, θα μπορείς να τα βάψεις σε ό,τι χρώμα θέλεις.

 

Φωτό από: Yankee Salon

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons