ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Μυστικά ομορφιάς ανάλογα με τις φάσεις του φεγγαριού!

Post by: 05/07/2020 0 comments

“Η έλξη της σελήνης έχει μια πολύ γνωστή, τεκμηριωμένη και παρατηρήσιμη επίδραση στους ωκεανούς της γης και σε υδάτινα σώματα. Πιστεύεται ότι επειδή ο άνθρωπος αποτελείται από 50 έως 75% νερό, το φεγγάρι μας επηρεάζει (και κάθε άλλο ζωντανό ον όπως τα φυτά και τα ζώα). Αυτό έχει επίσης επίδραση στην ομορφιά, τα μαλλιά και το δέρμα»  σχολιάζει η αστρολόγος και συγγραφέας A.K. Leigh, δίνοντας παράλληλα συμβουλές ομορφιάς ανάλογα με τις φάσεις του φεγγαριού.

Σύμφωνα με τις φάσεις του φεγγαριού υπάρχουν ιδανικές περίοδοι για να κάνεις τα παρακάτω:

Να κουρέψεις τα μαλλιά σου.

«Αν θέλεις τα μαλλιά σου να μεγαλώνουν γρηγορότερα, προτίμησε να τα κουρέψεις κατά την περίοδο που το φεγγάρι μεγαλώνει σε μέγεθος, καθώς βοηθάει στην τόνωση της ανάπτυξής τους. Η εβδομάδα που φτάνει μέχρι την πανσέληνο είναι η καλύτερη. Απόφυγε να τα κόψεις κατά τη διάρκεια της φθίνουσας σελήνης, όταν η σελήνη μειώνεται σε μέγεθος, καθώς αυτό μπορεί να επιβραδύνει την αναγέννηση. Από την άλλη πλευρά, αν θέλεις τα μαλλιά σου να παραμείνουν κοντά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κούρεψέ τα κατά τη διάρκεια της φάσης πτώσης! Πιστεύεται επίσης, ότι κόψιμο των μαλλιών σου την ημέρα της πανσελήνου ή της νέας σελήνης έχει ως αποτέλεσμα πιο παχιά, μακρύτερα και ισχυρότερα μαλλιά».

Να βάψεις τα μαλλιά σου.

«Για να διαρκέσει το χρώμα περισσότερο, βάψε τα μαλλιά σου στη φάση της πτώσης του σεληνιακού κύκλου».

Να κόψεις τα νύχια σου.

«Για νύχια που μεγαλώνουν πιο γρήγορα, προτίμησε να τα κόψεις όταν το φεγγάρι είναι στη φάση του μισοφέγγαρου. Για ισχυρά νύχια, κάνε μανικιούρ την ημέρα της πανσελήνου».

Αναζωογόνηση του δέρματος και των μαλλιών.

«Στο μισοφέγγαρο, το δέρμα είναι πιο εύπλαστο και δεκτικό στην ενυδάτωση. Οι περιποιήσεις προσώπου και μαλλιών είναι πιθανό να έχουν και καλύτερα αποτελέσματα».

Αποτρίχωση.

«Απόφυγε οποιαδήποτε μορφή αποτρίχωσης στην πανσέληνο, καθώς είσαι πιο ευαίσθητη στον πόνο. Προτίμησε τη φάση πτώσης της σελήνης ή της πιο σκοτεινής περιόδου του φεγγαριού».

Στοματική υγιεινή.

«Για τον προαναφερθέντα λόγο (δηλαδή τον πόνο), απόφυγε να προβείς σε κάποια οδοντιατρική επέμβαση σε πανσέληνο. Η φάση της πτώσης είναι η καλύτερη για κάθε ειδική οδοντιατρική περίθαλψη. Για πιο λευκά, πιο φωτεινά δόντια, χρησιμοποίησε ένα προϊόν λεύκανσης σε πανσέληνο».

Φωτό από: Wallpapersdsc.net

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons