ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Το Airbnb σε στέλνει για shoe shopping με τη Sarah Jessica Parker

Post by: 04/10/2017 0 comments

Το Airbnb αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του, προσφέροντας πλέον την ευκαιρία στους πελάτες του να επιδοθούν σε shoe shopping με τη Sarah Jessica Parker.

Στο πλαίσιο των εμπειριών στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία δίνει στο κοινό πρόσβαση σε exclusive δραστηριότητες με τρεις celebrities που αποκαλούν την εν λόγω πόλη “σπίτι τους”, και η πρωταγωνίστρια του Sex and the City είναι μία από αυτούς. Και ειλικρινά, ποια γυναίκα δεν έχει ονειρευτεί ένα ταξίδι που να περιλαμβάνει και shopping με την Carrie Bradshaw;

Με 400 δολάρια, θα συναντήσεις τη Jessica Parker στο Bloomingdale’s της 59ης οδού, όπου θα οδηγηθείς στο τμήμα παπουτσιών για να διαλέξεις μαζί με τη σχεδιάστρια ένα ζευγάρι από τη δική της σειρά.  Στη συνέχεια, θα βρεθείς στο Four Carrots για μεσημεριανό φαγητό, όπου θα μπορέσεις να μάθεις πώς η Νέα Υόρκη εμπνέει την ηθοποιό στη δουλειά της. Η μέρα θα ολοκληρωθεί με μία VIP βραδιά στο New York City Ballet, όπου πηγαίνουν και όλα τα έσοδα από την παραπάνω εμπειρία.

“Παρόλο που λόγω της δουλειάς μου έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, πάντα θα αποκαλώ τη Νέα Υόρκη σπίτι μου. Εμπνέομαι για τη δουλειά μου, από το να σχεδιάζω για την SJP Collection μέχρι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο NYC Ballet Board of Directors” λέει η Jessica Parker. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες, γι’ αυτό αν θέλεις να βιώσεις ένα SATC ταξίδι, κλείσε τώρα και τη δική σου.

Φωτό από: ElSalvador.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons