ΣΠΟΡ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ

Πώς να ελέγχεις τις σκέψεις σου

Post by: 04/05/2017 0 comments

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν συνεχώς τις ίδιες σκέψεις με έναν ασυνείδητα αυτόματο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι ζουν το ίδιο είδος ζωής.

  • Μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις και τις εικόνες στο μυαλό σου αρκεί να το θες. Όπως οι σκέψεις δημιουργούνται από τα γεγονότα και τις περιστάσεις, αλλάζοντας τις σκέψεις, τα γεγονότα και οι συνθήκες της ζωής αλλάζουν πάρα πολύ.
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους. Αν επιμείνεις στις προσπάθειές σου να γίνει πιο συνειδητή η διαδικασία της σκέψης σου και προσπαθήσεις να ελέγχεις και να φιλτράρεις τα περιεχόμενα του μυαλού σου, θα συνειδητοποιήσεις σε ένα πρακτικό επίπεδο και με άμεσο τρόπο ότι οι σκέψεις σου πλέον είναι δημιουργικές και κατέχεις εσύ την εξουσία μέσα στο νου σου.
  • Το να σωπαίνεις το νου σου όταν κάνει λάθος σκέψεις είναι ένα στάδιο που πολύ λίγοι γνωρίζουν και λιγότεροι έχουν επιτύχει. Η ικανότητα αυτή είναι το κλειδί για να ενεργοποιείς το μυαλό και να σβήνεις όσα θέλεις. Όταν είσαι σε θέση να το απενεργοποιείς κατά βούληση, βιώνεις τη γαλήνη του νου, τη δύναμη, την εμπιστοσύνη και την ευτυχία. Όταν ο νους και οι σκέψεις σου είναι ήσυχα, είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις το μυαλό με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο.
  • Ο νους μας είναι υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν. Ο κόσμος εξαρτάται από το μυαλό για την ύπαρξή του. Στο διαλογισμό, όταν ο νους είναι ήσυχος ο κόσμος φαίνεται να εξαφανίζεται.
  • Όταν κυριαρχήσεις το μυαλό σου, θα κυριαρχήσεις στον κόσμο σου, όταν είσαι σε θέση να σωπάσεις τις αρνητικές συνήθειες και συμπεριφορές. Από αυτή την εσωτερική σιωπή, μπορείς να κατανοήσεις τί είναι ο νους και να γνωρίσεις τον τρόπο που λειτουργεί. Η ζωή σου δε μπορεί να επηρεάζεται από τη ακατάπαυστη φλυαρία του και τον εσωτερικό του διάλογο. Είναι ψεύτικη αυτή η λογική, καθώς το μυαλό δεν μπορεί να ξέρει τι είναι πέρα ​​από αυτό.
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνηθίσει τον λανθασμένο τρόπο σκέψης και, κατά συνέπεια, τον επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά.Ξεκίνα να ζωγραφίζεις νέες, όμορφες, και θετικές εικόνες στο μυαλό σου.
  • Μερικοί κάνουν μια μέτρια αλλαγή, μερικοί πηγαίνουν πιο πέρα και κάνουν μεγαλύτερες αλλαγές. Πόσο μακριά θα πας, εξαρτάται από την ικανότητά σου να επιλέξεις τις σκέψεις σου και να αλλάξεις το περιεχόμενο του μυαλού σου. Μερικοί άνθρωποι, φιλοδοξούν, όχι μόνο να αλλάξουν τις σκέψεις τους, αλλά και να βρουν την πηγή των σκέψεών τους και να ανακαλύψουν το κουμπί που τις ανάβει και τις σβήνει.
  • Σε υψηλότερο βαθμό, η ικανότητα αυτή θα σε οδηγήσει να αναγνωρίσεις το μυαλό ως ένα εργαλείο στα χέρια σου.

Φωτό από: Luvo

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons