ΣΠΟΡ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ

Flex: Το νέο εναλλακτικό ταμπόν το οποίο μπορείς να φοράς ακόμα κι όταν κάνεις σεξ (VIDEO)

Post by: 18/11/2016 0 comments

Οι μέρες περιόδου είναι ιδιαίτερα δύσκολες, ειδικά όταν υποφέρεις από κράμπες και οξύ πόνο. Η Αμερικανική εταιρεία με έδρα το Λος Άντζελες, Flex δημιούργησε ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο μπορεί ελαττώσει αυτά τα συμπτώματα και να φορεθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Σκοπός της εταιρείας είναι να ξεσηκώσει την αγορά παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα του Flex σχετικά με τα υπόλοιπα προϊόντα της περιόδου όπως ταμπόν ή σερβιέτες. Σύμφωνα με την εταιρία, το Flex θα αντέχει περισσότερο με αποτέλεσμα οι γυναίκες να μην αναγκάζονται να το αλλάζουν τόσο συχνά.

Συγκεκριμένα, η εταιρία Flex αναφέρει πως πολλές φυσικές ταλαιπωρίες και φόβοι που συνδέονται με την περίοδο των γυναικών οφείλονται πρωτίστως στα προϊόντα περιόδου . Γι αυτό το λόγο η Flex, που ανήκει και διοικείται από γυναίκες, έχει ως αρχή να φτιάξει ένα προϊόν από γυναίκες προς γυναίκες το οποίο θα σέβεται την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής . Η τεχνολογία του δίσκου επιτρέπει να φορεθεί έως και δώδεκα ώρες χωρίς διαρροές  και ταιριάζει περίπου σε όλα τα μεγέθη.  Όσον αφορά τη χρήση του, το Flex απαιτεί έναν διαφορετικό χειρισμό με τον οποίο θα πρέπει να εισέλθει στον κόλπο πιέζοντας πίσω και προς τα κάτω και κατευθείαν στον  τράχηλο,  σε αντίθεση με ένα κοινό ταμπόν.  Μπορεί να ακούγεται λίγο περίπλοκο αρχικά, ωστόσο η εταιρία μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από πελάτισσες λέγοντας πώς το δοκίμασαν και δεν χρειάστηκε να ανησυχούν γι αυτό όλη την ημέρα.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το Flex μπορεί να φέρει πράγματι την καινοτομία στην περίοδο. Είναι απόλυτα λογικό να βολεύει μία κατηγορία γυναικών ενώ αντίθετα κάποια άλλη να μην νιώθει άνετα με αυτό. Αυτό που πρωτίστως προέχει είναι να νιώθεις άνετη και χαλαρή κατά τη διάρκεια της περιόδου σου με το προϊόν που εσύ θα επιλέξεις.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons