ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι είδους ενσυναίσθηση έχεις με βάση το ζώδιό σου.

Post by: 09/12/2022 0 comments

Ζώδια και ενσυναίσθηση: Περιτριγυριζόμαστε από ενεργειακές δονήσεις είτε τις βλέπουμε είτε όχι και μας επηρεάζουν όλους. Δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι να συνειδητοποιήσουμε αυτές τις αλλαγές, αλλά υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τις αισθανθούν. Από την τηλεπάθεια των Διδύμων και τον χαμαιλέοντα Καρκίνο μέχρι την ψυχομετρική ικανότητα του Λέοντα, κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τύπο ενσυναίσθησης.

Κριός: Ενσυναίσθηση της Πανίδας.

Ο Κριός είναι η δύναμη της άνοιξης. Η ενέργεια σε αυτούς τρέχει με έναν πολύ περίεργο τρόπο, καθώς όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό τους, όλα τα είδη προτρέπουν να κερδίσουν τη μάχη ενάντια στον χειμώνα. Αυτό φέρνει όλους τους Κριούς κοντά στα ζώα που με κάποιο τρόπο μπορούν να συνδεθούν μαζί τους καλύτερα από άλλα ζώδια. Ο Κριός μπορεί να θέλει να κυνηγήσει ή να πάει για ψάρεμα, αλλά αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να γίνει ένα με τον Κύκλο της Ζωής.

Ταύρος: Σωματικά Δεκτική Ενσυναίσθηση.

Όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο, τα πράγματα γίνονται αληθινά και όλα υλοποιούνται. Ως εκ τούτου, τα συναισθήματα του Ταύρου γίνονται τόσο δυνατά που μπορούν πραγματικά να εκδηλωθούν. Ο Ταύρος είναι αυτός ο τύπος ενσυναίσθησης που στην πραγματικότητα αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα στο σώμα του. Αυτά τα «ψυχοσωματικά» συμπτώματα είναι εξαιρετικά κοινά σε αυτούς. Πολλά από τα προβλήματα υγείας τους είναι απλώς μια άλλη πραγματική μορφή ενσυναίσθησης.

Δίδυμοι: Τηλεπάθεια.

Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα που μπορεί πραγματικά να συντονιστούν με φωνές και δονήσεις από όλα γύρω τους. Μπορούν εύκολα να ενισχύσουν την ικανότητα να λαμβάνουν και να στέλνουν μηνύματα σε οποιονδήποτε τους αρέσει. Το κλειδί είναι να αισθάνεσαι ελεύθερος και να μην προσπαθείς να κρίνεις αυτό που σκέφτεσαι. Άφησε τις σκέψεις να ταξιδέψουν ελεύθερες. Η τηλεπάθεια είναι ένα σπάνιο δώρο και ένα ισχυρό όπλο. Χρησιμοποίησέ το με σύνεση.

Καρκίνος: Χαμαιλέοντας.

Ο Καρκίνος είναι το πιο ευαίσθητο άτομο και ο πιο αγνός τύπος ενσυναίσθησης. Έχει μια φυσική ικανότητα να αισθάνεται τον κυματισμό που προκαλεί οποιοδήποτε συναίσθημα. Απλώς του έρχεται φυσικά. Επιπλέον, κάτι τέτοιο προκαλεί αλλαγές. Έχεις παρατηρήσει πόσο διαφορετικά αντιδράς όταν αλλάζεις δωμάτιο όπου βρίσκονται κι άλλοι; Καθρεφτίζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων στον ψυχισμό σου.

Λέων: Ψυχομετρική Ενσυναίσθηση.

Είναι εκπληκτικό το πόσα μπορείς να νιώσεις όταν αγγίζεις κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο. Το κλειδί είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και τα συναισθήματα να σε γεμίσουν. Οποιοδήποτε αντικείμενο έχει μια ιστορία, θα σε προκαλέσει να τη νιώσεις. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που όταν φοράς ή κρατάς κάτι που δεν είναι δικό σου, επηρεάζει σταδιακά τη διάθεσή σου. Το έχεις προσέξει; Αυτή η ψυχομετρική ικανότητα είναι μοναδική μεταξύ των διαφορετικών τύπων ενσυναίσθησης.

Παρθένος: Ενσυναίσθηση της Χλωρίδας.

Μεταξύ όλων των τύπων ενσυναίσθησης, είσαι αυτός που μπορεί κυριολεκτικά να επηρεάσει ή να επηρεαστεί από τα λουλούδια, τα φυτά και τα δέντρα γύρω σου. Η λεβάντα, η μέντα και το δεντρολίβανο είναι οι καλύτεροι φίλοι του Παρθένου και γενικά, όλα τα βότανα είναι κατά κάποιο τρόπο κοντά στην ψυχή σου. Όταν μάθεις να συντονίζεσαι με τις δυνάμεις των δέντρων, μπορείς να γίνεις ασταμάτητος.

Ζυγός: Συναισθηματικά δεκτική ενσυναίσθηση.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Ζυγός είναι πραγματικά αναποφάσιστος; Ο Ζυγός μπορεί πραγματικά να νιώσει τα συναισθήματα των κοντινών ανθρώπων, κάτι που τελικά επηρεάζει την κρίση του. Οι εναλλαγές της διάθεσής του προκαλούνται από αυτή την εκπληκτική ικανότητα. Όταν μάθουν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ των συναισθημάτων που τους ανήκουν και εκείνων που δεν τους ανήκουν, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά ισχυροί.

Σκορπιός: Μέτρια ενσυναίσθηση.

Οι Σκορπιοί μπορούν να αισθανθούν τα πνεύματα και άλλες αόρατες οντότητες γύρω τους. Δεν είναι περίεργο γιατί ο Σκορπιός θεωρείται ο καλύτερος μάγος. Επιπλέον, μπορεί να τα επηρεάσει με το να γίνει φάρος φωτός για αυτά. Τέλος, μπορεί να πάρει πολύτιμες πληροφορίες από τα πνεύματα. Το κλειδί για αυτή την εκπληκτική ικανότητα είναι να νιώσουν ασφάλεια.

Τοξότης: Φωτισμένη Ενσυναίσθηση.

Αναζητώντας πάντα το νόημα της ζωής, ο Τοξότης έχει μια εκπληκτική ικανότητα να αισθάνεται με ενσυναίσθηση την αλήθεια μέσα μας. Μην λέτε ψέματα στον Τοξότη. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ευθύτητα.

Επιπλέον, μπορούν να γυρίσουν αμέσως την πλάτη σε κάποιον που έχει προδώσει την εμπιστοσύνη τους πολύ πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια. Είναι σε θέση να ταξιδέψουν στον Κόσμο για να διδαχθούν από δασκάλους που μιλούν για την αλήθεια του Κόσμου.

Αιγόκερως: Γεωμαντική Ενσυναίσθηση.

Οι Αιγόκεροι είναι κομμάτια της Γης και ως παιδιά της, κάποιοι από αυτούς έχουν μια εκπληκτική ικανότητα να «αισθάνονται» τι είναι αυτό που απασχολεί τη μητέρα φύση. Επιπλέον, ο Αιγόκερως έχει μια μοναδική ικανότητα, να αισθάνεται τα γεωμαντικά κύματα που ρέουν από κάτω. Έτσι, μπορεί ενστικτωδώς να διαισθανθεί τι είναι λάθος ή σωστό με ένα μέρος, αμέσως συμπαθώντας το ή όχι.

Η ικανότητά τους, αν αναπτυχθεί σωστά, μπορεί να δώσει εκπληκτικά και γόνιμα αποτελέσματα. Οι Αιγόκεροι μπορούν να λειτουργήσουν ως φυσικοί ανιχνευτές φενγκ σούι, αντιλαμβανόμενοι τις ενέργειες γύρω από τον τόπο διαμονής τους και φυσικά την εργασία τους.

Υδροχόος: Ενσυναίσθηση της Γης.

Ο Υδροχόος είναι γεννημένος για να συνδέεται με τα πάντα και όλους γύρω του. Έτσι γίνεται αμέσως πολύ ισχυρός στην ενσυναίσθησή του απέναντι στη Μητέρα Φύση.

Οι Υδροχόοι όχι μόνο μπορούν να αισθανθούν τα συναισθήματα των κοντινών τους ανθρώπων, αλλά μπορούν να αισθανθούν τα συναισθήματα ολόκληρων περιοχών, αν όχι ηπείρων.

Ιχθύς: Αστρική Ενσυναίσθηση.

Μεταξύ όλων των τύπων ενσυναίσθησης, αυτό το ζώδιο έχει τη μοναδική ικανότητα να αισθάνεται τι συμβαίνει σε διαφορετικά επίπεδα. Επιπλέον, οι Ιχθύες μπορούν εύκολα να αισθανθούν (και αργότερα, αν αναπτυχθούν σωστά, να αλληλεπιδράσουν με το «Αστρικό Επίπεδο».

Αυτό είναι σημαντικό επειδή μπορούν πραγματικά να νιώσουν συναισθήματα πριν ακόμη οι άλλοι συνειδητοποιήσουν ότι έχουν. Στο Αστρικό Επίπεδο, τα πράγματα υπάρχουν πριν από το δικό μας Υλικό Επίπεδο. Η αντίληψη του Αστρικού Επιπέδου μπορεί να βοηθήσει τους Ιχθύες να αποφεύγουν τους τοξικούς ανθρώπους.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons