ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να κάνεις διασκεδαστικό το πρώτο ραντεβού (ακόμα κι αν δεν ταιριάζετε)!

Post by: 07/06/2019 0 comments

Για τους περισσότερους ανθρώπους το πρώτο ραντεβού δεν είναι κάτι παραπάνω από μία άβολη κατάσταση. Όταν όμως το αντιμετωπίζεις σαν μία ευκαιρία να μάθεις κάτι καινούργιο και να διασκεδάσεις, τότε σίγουρα δεν είναι χαμένη υπόθεση. Παρακάτω, έχουμε 5 τρόπους για να περάσεις καλά στο πρώτο ραντεβού ακόμα κι αν δεν φαίνεται να ταιριάζετε.

1. Άλλαξε τις συνήθειές σου.
Μήπως επιλέγεις πάντα τα ίδια μέρη για να βγεις; Αν νιώθεις ότι δεν αλλάζεις παραστάσεις, τότε μάλλον δεν είναι και τόσο καλό σημάδι. Όταν περιβάλλεις τον εαυτό σου με το ίδιο ανεμπόδιστο σκηνικό, είναι λιγότερο πιθανό να επενδύσεις στη συνολική εμπειρία της στιγμής. Ακόμα κι αν το φαγητό είναι νόστιμο ή τα ποτά είναι καλά, σκέψου ένα μέρος που δεν έχει πάει ποτέ πριν, έτσι ώστε να είστε και οι δύο ενθουσιασμένοι με το περιβάλλον και να απολαμβάνετε το χρόνο μαζί.

2. Βγες έξω.
Αν σε αγχώνει ιδιαίτερα να μείνεις για αρκετή ώρα σε ένα μέρος, μπορείς να επιλέξεις ραντεβού που απελευθερώνουν την ενέργειά σου. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περάσεις χρόνο με τον άλλον είναι να απολαύσετε έναν περίπατο.

3. Βγάλε έξω το παιδί που κρύβεις μέσα σου.
Ποιος είπε ότι ένα ραντεβού πρέπει να είναι σοβαροφανές; Αν σας αρέσει η περιπέτεια και οι δραστηριότητες, μπορείτε να πάτε για πεζοπορία, βόλτα στη θάλασσα, να παίξετε video games ή χιονοπόλεμο (εξαρτάται από την εποχή). Το θέμα είναι ότι μπορείτε να περάσετε καλά βγάζοντας προς τα έξω την παιδική σας πλευρά.

4. Επισκέψου μία αντικερί.
Για κάποιο περίεργο λόγο το να στέκεσαι μπροστά σε αντίκες, δίνει το έναυσμα για ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να επισκεφθείτε μία αντικερί; Ακόμα κι αν θέλετε μόνο να χαζέψετε πράγματα και όχι να αγοράσετε κάτι συγκεκριμένο, θα έχετε πολλά ερεθίσματα για κουβέντα. Και ίσως βρείτε αυτό το τέλειο τραπεζάκι που ψάχνατε τόσο καιρό.

5. Γίνε τουρίστας στην πόλη σου.
Ακόμα κι αν έχεις δει τα πάντα στην πόλη που μένεις, μπορείς να προσποιηθείς τον τουρίστα. Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να δεις, όπως ένα μουσείο ή μία γειτονιά που δεν έχεις εξερευνήσει. Δες το ραντεβού ως μία ευκαιρία να εξερευνήσετε την πόλη και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

Φωτό από: BAC Credomatic

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons