ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να επιβιώσεις από τον ανάδρομο Ερμή.

Post by: 03/07/2020 0 comments

Οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι οι κινήσεις των πλανητών έχουν συνέπειες για τη ζωή μας στη γη. Στην αστρολογία κάθε πλανήτης έχει μια έννοια και μια αντίστοιχη σειρά «σημάτων». Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τον ήλιο τους, είτε πιστεύουν στην αστρολογία είτε όχι. Κάθε σημάδι του ήλιου κυβερνάται από έναν διαφορετικό πλανήτη και καθένας έχει διαφορετικές επιπτώσεις. Ο Ερμής στην αστρολογία είναι ο πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία, το ταξίδι και τη μάθηση. Αυτός είναι ο λόγος που ο ανάδρομος Ερμής θεωρείται ότι προκαλεί παρεξηγήσεις και αναλύσεις στην επικοινωνία. Μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνος για ατυχήματα στις μεταφορές και καθυστερήσεις στις διαδικασίες.

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει αναταραχή στην καθημερινότητα, όμως είναι και μια ευκαιρία για ανανέωση. Πώς μπορείς, λοιπόν, να επιβιώσεις όποιο ζώδιο κι αν είσαι;

 

Κριός: Ενώ είναι γενικά παθιασμένοι και θετικοί άνθρωποι είναι επίσης γνωστοί για την παρορμητικότητά τους και τις αντιθέσεις στη διάθεσή τους. Προσπάθησε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις – θυμήσου ότι δεν είσαι ο μόνος. Αν πάλι δεν πάνε όπως τα θέλεις, δοκίμασε να κάνεις μποξ.

Διάσημοι Κριοί: Edie Sedgwick, Reese Witherspoon, Elton John, Lady Gaga, Robert Downey Jr, Pharrell.

 

Ταύρος: Αξιόπιστοι, πρακτικοί, φιλόδοξοι, και αισθησιακοί είναι οι «άγκυρες» του ζωδιακού κύκλου και τα πιο σταθερά ζώδια. Είναι ανθεκτικοί, τους αρέσει η τάξη και παρόλο που δεν συμπαθούν τις αλλαγές, η γήινη σταθερότητά τους, τους επιτρέπει να αλλάζουν μαζί με τις εποχές. Οι ταύροι εργάζονται σκληρά και δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από τις ανέσεις τους.

Ανάδρομος Ερμής: Αγκάλιασε τους αγαπημένους σου, βάλε μία μάσκα προσώπου και απόλαυσε την αγαπημένη σου σειρά.

Διάσημοι Ταύροι: Miranda Kerr, GiGi Hadid, Iggy Pop, Queen Elizabeth II, William Shakespeare, Barbara Streisand

 

Δίδυμος: Με κυβερνήτη τους τον Ερμή, οι Δίδυμοι είναι από τα πιο επικοινωνιακά ζώδια. Γνωστοί για το πνεύμα, τη γοητεία και την επιδεξιότητά τους, ξεχωρίζουν συχνά για τη διπλωματικότητα, την ευμεταβλητότητα και το γεγονός ότι δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν να μιλάνε. Προσοχή στις παρεξηγήσεις γι’ αυτό σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Προσπαθήστε να κάνετε διαλογισμό, αφιερώνοντας 10 λεπτά κάθε μέρα ώστε να παρατηρήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Γνωστοί Δίδυμοι είναι ο Donald Trump και ο Kanye West – κι αυτό από μόνο του κάτι λέει για το «σκέφτομαι πριν μιλήσω».

Διάσημοι Δίδυμοι: Angelina Jolie, Prince, Johnny Depp, John F Kennedy, Walt Whitman, Marilyn Monroe.

 

Καρκίνος: Πρόκειται για ένα από πιο περίπλοκα ζώδια του κύκλου. Είναι συναισθηματικός και μπορεί να γίνει έντονα ζηλιάρης σε μία ερωτική σχέση. Αυτό που αξίζει περισσότερο για τον Καρκίνο είναι μια σταθερή ζωή στο σπίτι και την οικογένεια. Κατά τη διάρκεια των χαοτικού ανάδρομου Ερμή, οι Καρκίνοι είναι πιθανό να θέλουν να υποχωρήσουν στο κέλυφός τους. Μην το πολεμάς. Αντιθέτως, τακτοποίησε και οργάνωσε το σπίτι σου ώστε να απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς σε αυτό και πέρνα χρόνο με τους αγαπημένους σου. Είναι σημαντικό για τους Καρκίνους να μαθαίνουν να σέβονται τα όριά τους και να μην ζητούν συγνώμη για τις φορές που χρειάζονται χώρο.

Διάσημοι Καρκίνοι: Arianna Grande, Robin Williams, Meryl Streep, King Henry VIII, Lindsay Lohan, Pamela Anderson

 

Λέων: Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου, θα πρέπει να επικεντρωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο, καθώς επίσης να κάνεις περισσότερα για τους άλλους. Η θετική σου ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους γύρω σου. Αντί να περιμένεις να ακούσεις ένα κομπλιμέντο, κάντο εσύ. Γενικότερα, δες πώς μπορείς να συνεισφέρεις στον κόσμο.

Διάσημοι Λέοντες: Barack Obama, Meghan Markle, Bill Clinton, Jason Momoa, Madonna, Jennifer Lopez, J.K. Rowling

 

Παρθένος: Γνωστοί ως οι control freaks του ζωδιακού κύκλου, οι Παρθένοι σπάνια λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει για τη δημιουργικότητά τους, το χιούμορ και την ευαισθησία τους. Αν αισθάνεσαι εξαντλημένος ή απογοητευμένος από τη δουλειά σου, κατάφυγε στις αγαπημένες σου ασχολίες. Διάβασε ξανά ένα αγαπημένο μυθιστόρημα, άκου ένα νέο μουσικό άλμπουμ και ασχολήσου με τα δικά σου σχέδια για να βιώσεις την απόλυτη ευχαρίστηση μιας καλής δουλειάς.

Διάσημοι Παρθένοι: Rose McGowan, Bill Murray, John Mulaney, Stephen King, Amy Poehler, Roald Dahl, Mary Shelley

 

Ζυγός: Κυριαρχείται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνά την αγάπη, την ομορφιά και τα χρήματα. Ωστόσο, αυτό το τρίπτυχο μπορεί να οδηγήσει τον Ζυγό σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Προσπαθεί να ικανοποιήσει την επιθυμία του για αρμονία με όμορφα υλικά αγαθά, που σημαίνει ότι τα χρήματα μπορούν να τρέξουν μέσα από τα δάχτυλά τους. Και η ανάγκη τους να θεωρούνται αγαπητοί από όλους μπορεί να τους κάνει άπιστους συντρόφους και φίλους.

Οι Ζυγοί θα πρέπει να θυμούνται ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να θέλουν όλα αυτά, είναι αυτό που τους εμπνέει να κάνουν τόσα πολλά στον κόσμο, αλλά όταν πρόκειται να έχουν όλα αυτά θα πρέπει να θέσουν ρεαλιστικούς στόχους. Δοκίμασε ένα ημερήσιο, εβδομαδιαίο και μηνιαίο ημερολόγιο στόχων. Και σταμάτα να λες σε όσους είναι κοντά σου αυτό που θέλουν να ακούσουν.

Διάσημοι Ζυγοί: Sacha Baron Cohen,  Zac Effron, Naomi Watts, Hugh Jackman, Gwenyth Paltrow, Sigourney Weaver

 

Σκορπιός: Θέσε ως στόχο στον εαυτό σου την άμεση επικοινωνία. ορίστε τον στόχο επικοινωνίας απευθείας. Βεβαιώσου ότι οι ανάγκες σου είναι σαφείς. Κρύβοντας την ευαισθησία σου με ανόητους τρόπους κατά τη διάρκεια του ανάδρομου, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.
Συνεργάσου με τον φυσικό κόσμο και απόλαυσε τον αισθησιασμό σου. Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Άφησε πίσω σου τις ανησυχίες κάνοντας ένα μάθημα Yin Class Yoga.

Διάσημοι Σκορπιοί: Hillary Rodham Clinton, Pablo Picasso, Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling, Marie Antoinette, Bill Gates, Mathew McConaughey

 

Τοξότης: Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς την κατεύθυνσή σου. Έχεις πολλή ενέργεια, αλλά τη χρησιμοποιείς αποτελεσματικά για τους στόχους σου; Επαναξιολόγησε τα σχέδιά σου για τη χρονιά και θέσε στόχους έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένος. Στο μεσοδιάστημα, διοχέτευσε τη χαμένη ενέργειά σου κάνοντας μία εκδρομή στη φύση. Λειτουργεί για την Taylor Swift!

Διάσημοι Τοξότες: Taylor Swift, Walt Disney, Bruce Lee, Brad Pitt, Πάπας Francis

 

Αιγόκερως: Οι φιλόδοξοι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου είναι ηγέτες που επικεντρώνονται πάντα στο επόμενο μεγάλο βήμα. Μπορούν να εξαντληθούν μέσα στα μεγαλεπήβολα σχέδια και τις μεγάλες προσδοκίες τους. Προσπάθησε να αφήσεις τον θυμό και την απογοήτευση έξω από τον χώρο εργασίας σου, εάν τα πλάνα σου έχουν σταματήσει λόγω τεχνικών προβλημάτων και επικοινωνιών. Εφάρμοσε τα σχέδιά σου ενισχύοντας την υγεία σου. Το Pilates είναι ιδανικό για τους Αιγόκερους καθώς απαιτεί να είναι παρόντες στη στιγμή.

Διάσημοι Αιγόκεροι: J.R.R Tolkein, Stephen Hawking, Martin Luther King JR., Edgar Allen Poe, Michelle Obama

 

Υδροχόος: Είναι πνευματώδης ιδεαλιστής που περπατά στο ρυθμό του δικού του τυμπάνου. Ενώ είναι κοινωνικός, συχνά αποζητά την «απομόνωση». Για τους Υδροχόους, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποσυνδεθούν από τα πράγματα που τους αποσπούν από τους στόχους τους. Είναι μια σπουδαία στιγμή για μια αποτοξίνωση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ή ένα μήνα χωρίς αλκοόλ, καφεΐνη ή σοκολάτα.

Διάσημοι Υδροχόοι: Abraham Lincoln, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Wolfgan Amadeus Mozart, Justin Timberlake.

 

Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι ένα άκρως διαισθητικοί και συναισθηματικοί. Οι δημιουργικοί και ανιδιοτελείς Ιχθείς απορροφούν τα συναισθήματα των γύρω τους. Ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να προσφέρει την ιδανική ευκαιρία στους Ιχθείς να εκτιμήσουν εάν ορισμένες σχέσεις στη ζωή τους εξακολουθούν να προκαλούν χαρά. Σου δίνουν οι γύρω σου όσα παίρνουν; Μήπως ήρθε η ώρα για Marie Kondo στον κύκλο φιλίας σου;

Διάσημοι Ιχθύες: Kurt Cobain, Johnny Cash, Rihanna, Justin Beiber, Albert Einstein, Steve Jobs

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons