ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως κάνεις τα παρακάτω λάθη όταν φλερτάρεις;

Post by: 19/05/2016 0 comments

Το φλερτ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας και μας κάνει να αισθανόμαστε ζωντανοί. Παρά την ομορφιά της διαδικασίας όμως, το φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε βέβαιη καταστροφή. Θέλεις η ανασφάλεια, η λάθος επικοινωνία ακόμα και τα κοινωνικά στερεότυπα που αναγάγουν συχνά το φλερτ σε αντρική υπόθεση, οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά είναι αρκετές. Ποια είναι, λοιπόν, τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις;

  1. Υποθέτεις ότι ξέρει πως του αρέσεις

Μην πάρεις σαν δεδομένο ότι του αρέσεις μόνο και μόνο επειδή έβαλες το φόρεμα που σε κολακεύει. Αντιθέτως, δώσε του ένα σημάδι – ή και παραπάνω – που να μαρτυρούν τις προθέσεις σου.

  1. Συζητάς για τους υπόλοιπους θαυμαστές σου

Μπορεί να θέλεις να δείξεις πόσο περιζήτητη είσαι, αλλά αναφέροντας όλους όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον για σένα, δεν θα κερδίσεις το παιχνίδι του εντυπωσιασμού. Προτίμησε να εστιάσεις στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

  1. Έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση

Όταν φλερτάρεις με έναν πιο ντροπαλό άντρα, μην προσπαθείς να δείξεις ότι έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα τρομάξει. Όταν πάλι έχεις απέναντί σου έναν πιο ισχυρό άντρα, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να δείξεις υπερβολικά δυνατή μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις.

  1. Γελάς συνεχώς

Οι άντρες χρησιμοποιούν το χιούμορ τους ως μέσο επικοινωνίας αλλά και ως όπλο και περιμένουν από τη γυναίκα που έχουν απέναντί τους να καταλάβει τα αστεία τους. Μην το παρακάνεις όμως με το γέλιο, ειδικά όταν δεν βρίσκεις κάτι αστείο. Πόσο φυσιολογικό είναι να χαχανίζεις με το παραμικρό;

  1. Πίνεις υπερβολικά

Ένα – δύο ποτά δεν πρόκειται να χαλάσουν το ραντεβού σου, ίσα ίσα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να “λυθείς”. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνεις, αφού το τελευταίο που θέλεις είναι να μεθύσεις όταν φλερτάρεις. Η εικόνα δεν είναι σίγουρα ελκυστική γι’ αυτόν που έχεις απέναντί σου, γι’ αυτό πίνε με μέτρο.

  1. Δείχνεις υπερβολικό ενδιαφέρον

Δείξε το ενδιαφέρον σου κάνοντας τις κατάλληλες ερωτήσεις και δίνοντας προσοχή στον συνομιλητή σου. Μην το παρακάνεις όμως με υπερβολικές κινήσεις και μην παριστάνεις ότι σε ενδιαφέρουν τα πάντα γύρω από τον άλλον – ειδικά όταν τον γνωρίζεις ελάχιστα.

  1. Λες ψέματα

Δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις μία σχέση λέγοντας ψέματα. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείς. Επιπλέον, θέλεις ο άλλος να σε ερωτευτεί για τον πραγματικό σου εαυτό και όχι για τον ψεύτικο που του παρουσιάζεις.

  1. Φλερτάρεις μόνο online

Είναι εύκολο και βολικό να φλερτάρεις με κάποιον διαδικτυακά, αλλά έτσι μπορεί να αρχίσεις να αποφεύγεις το φλερτ στην πραγματική ζωή. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, αλλά αν δεν δεις την ανταπόκριση που θέλεις, πήγαινε παρακάτω. Και βγες έξω επιτέλους!

  1. Παριστάνεις την αδιάφορη

Η τακτική “προσποιούμαι ότι δεν με ενδιαφέρει για να τον τεστάρω” μόνο μπερδέματα μπορεί να φέρει. Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν το δράμα για να ταράξουν τα νερά, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τέτοιου είδους τακτικές. Δείξε το ενδιαφέρον σου όσο χρειάζεται, χωρίς υπερβολές. Η ξεκάθαρη στάση είναι και η καλύτερη.

  1. Είσαι υπερβολικά μυστηριώδης

Υπάρχουν γυναίκες που επιλέγουν την ίντριγκα και θέλουν να διατηρούν ένα μυστήριο γύρω από το ποιες είναι. Μπορεί όλο αυτό να εξάπτει την περιέργεια, αλλά κάποια στιγμή ο άλλος θα θέλει να μάθει ποια πραγματικά είσαι και να σε γνωρίσει καλύτερα. Δεν είσαι άλλωστε και η Άβα Γκάρντνερ.

Φωτό από: www.cultistzine.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons