ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Η συμβατότητα στην αριθμολογία.

Post by: 19/02/2020 0 comments

Η αριθμολογία αναλύει τη σημασία των αριθμών και τη σημασία που έχουν για τον καθένα ξεχωριστά. Για να βρεις το νούμερό σου, απλώς πρόσθεσε την ημερομηνία γέννησής σου. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί: 17/08/1983, θα ήταν: 1 + 7 + 8 + 1 + 9 + 8 + 2 = 36.

Τώρα πρόσθεσε  τα δύο ψηφία για να προκύψει ένα μονό: 3 + 6 = 9. Ο αριθμός σου είναι το 9. Τώρα κάνε το ίδιο για τον σύντροφό σου και δες πώς επηρεάζουν οι αριθμοί τη μεταξύ σας σχέση.

 

Αριθμός 1

Πλεονεκτήματα: Είσαι γεννημένος ηγέτης. Ο καθορισμός στόχων είναι σημαντικός, όπως και η επίτευξη τους.  Στις σχέσεις πρέπει να είσαι νούμερο ένα.

Προκλήσεις: Η εγωιστική συμπεριφορά και το πείσμα μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστροφικές συμπεριφορές στη σχέση.

Συμβατοί αριθμοί: 2, 6 και 9 μπορούν να σου δώσουν τη σταθερότητα και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να είσαι ευχαριστημένος.

 

Αριθμός 2

Πλεονεκτήματα: Είσαι ο καλύτερος φίλος και εραστής, ζεις για τις σχέσεις. Σκέφτεσαι πάντα τους άλλους και μπορείς να είσαι πολύ γενναιόδωρος με τον χρόνο σου. Είσαι social butterfly και θέλεις να εξασφαλίζεις ότι περνούν και οι άλλοι καλά.

Προκλήσεις: Η τάση να είσαι υπερβολικά χρήσιμος μπορεί να σε εξαντλήσει. Το μοίρασμα του χρόνου σε όσους σε έχουν ανάγκη μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε στενές σχέσεις.

Συμβατοί αριθμοί: 1, 4 και 8 έχουν τη δύναμη να σου δώσουν κατεύθυνση και να σε κρατήσουν σε καλό δρόμο.

 

Αριθμός 3

Πλεονεκτήματα: Η επικοινωνία είναι το κλειδί για όλη την επιτυχία σου. Η ικανότητά σου να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου με τον κόσμο είναι πέρα από κάθε αμφιβολία, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου. Έχεις ανάγκη να μιλάς και χρειάζεσαι έναν σύντροφό που να σε ακούει.

Προκλήσεις: Ανοίγεσαι υπερβολικά και μοιράζεσαι πράγματα κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Εάν δεν ακουστείς έχεις την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να απομακρύνεις τους γύρω σου.

Συμβατοί αριθμοί: 5, 7 και 9 αγαπούν να επικοινωνούν και συνήθως έχουν ενδιαφέρουσες περιπέτειες για να μοιραστούν.

 

Αριθμός 4

Πλεονεκτήματα: Η σταθερότητα είναι το σύνθημά σου. Μπορείς να είσαι ο «βράχος» στη σχέση σου και χρειάζεσαι την ασφάλεια ενός σπιτιού και εισοδήματος. Μπορείς να αφήσεις τους άλλους να σε οδηγήσουν, υπό την προϋπόθεση ότι το μονοπάτι φαίνεται σταθερό και με κατεύθυνση που γνωρίζεις.

Προκλήσεις: Δεν φημίζεσαι για τα ρίσκα που παίρνεις και τόσο η ζωή όσο και οι σχέσεις σου μπορεί να είναι λίγο βαρετές, αν δεν αποφασίσεις να βγεις έστω και για λίγο από το comfort zone σου.

Συμβατοί αριθμοί: 2, 6 και 8 μπορεί να κατανοήσουν την ανάγκης σας για ένα σχέδιο, αλλά και να σας δώσουν την ισορροπία που επιθυμείς.

 

Αριθμός 5

Πλεονεκτήματα: Είσαι περιπετειώδης και χρειάζεσαι διέγερση και πάθος στις σχέσεις σου. Η επιθυμία σου  για ζωή και τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν είναι μεταδοτική και πολύ ελκυστική.

Προκλήσεις: Βαριέσαι εύκολα και αυτό είναι ένα ζήτημα – μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός του έρωτα, είναι μεγάλη πρόκληση να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον. Τα πράγματα μπορεί να χαθούν αν δεν έχετε έναν πυρήνα.

Συμβατοί αριθμοί: 3, 6 και 7 μπορούν να παρέχουν γείωση αλλά και  να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα.

 

Αριθμός 6

Πλεονεκτήματα: Το αίσθημα ευθύνης και η συμπόνια είναι τα πιο θετικά χαρακτηριστικά σου. Είσαι ένας πολύ δοτικός σύντροφος, μπορείς ακόμα και να αναλάβεις να μεγαλώσεις το παιδί του συντρόφου σου. Προτιμάς μια ήσυχη ζωή, το σπίτι και η οικογένεια είναι τα πάντα για σένα.

Προκλήσεις: Ανησυχείς υπερβολικά για τους αγαπημένους σου. Η υπερβολική αγάπη και προστασία μπορεί να πνίγει τους άλλους αν δεν υπάρχει ισορροπία.

Συμβατοί αριθμοί: 1, 4 και 5 παρέχουν το τέλειο περιβάλλον για να είσαι ο εαυτός σου.

 

Αριθμός 7

Πλεονεκτήματα: Διαισθητικός, μυστηριώδης και πνευματικός, μπορεί να είσαι στοχαστής, αναζητώντας πάντα το αληθινό νόημα της ζωής. Οι σχέσεις σου μπορεί να είναι βαθιά ριζωμένες στο παρελθόν και συχνά αναζητάς έναν σύντροφο να συνδεθείς ουσιαστικά αντί για εφήμερες σχέσεις.

Προκλήσεις: Η υπερβολική σκέψη με στιγμές ανασφάλειας. Η υπερβολική προσοχή στο τι μπορεί να πάει λάθος μπορεί να τελειώσει τη σχέση πριν καν αρχίσει.

Συμβατοί αριθμοί: 3, 5 και 8 μπορούν να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα ώστε να μην χαθείς στις δικές σου σκέψεις.

 

Αριθμός 8

Πλεονεκτήματα: Είσαι δυναμικός και θέτεις πολύ ψηλά τον πήχη τόσο στη δουλειά όσο και στις σχέσεις σου. Αναζητάς εξαρχής συνεργάτες που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας.

Προκλήσεις: Οι αγώνες δύναμης, τα θέματα ελέγχου και η ζήλια μπορεί να μπλοκάρουν την ευτυχία σου. Το μότο «ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν» είναι ίσως το μυστικό για μια ισορροπημένη ζωή.

Συμβατοί αριθμοί: 2, 4 και 7 μπορούν να σου δώσουν την ιδανική βάση για να ξεκινήσεις το επόμενο μεγάλο σχέδιο.

 

Αριθμός 9

Πλεονεκτήματα: Η αγάπη και γενναιόδωρη φύση σου σε κάνει καλό φίλο, σύντροφο και γονιό. Είσαι πάντα ο πρώτος που βοηθάς αλλά δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις παλιές σχέσεις.

Προκλήσεις: Πρέπει να εστιάσεις την ενέργειά σου περισσότερο σε αυτό που θέλεις, καθώς μπορεί να χάσεις τον δρόμο σου αν αντιμετωπίσεις απροσδόκητες καταλήξεις. Μην αφήσεις τη νοσταλγία να σε εμποδίζει από τις νέες ευκαιρίες για ευτυχία.

Συμβατοί αριθμοί: 1, 3 και 9 σου παρέχουν την αγάπη και τη δύναμη να προχωρήσεις στο μέλλον.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons