ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Άντρες, πώς να αγαπάτε μία ανεξάρτητη γυναίκα.

Post by: 02/11/2018 0 comments

Ζούμε σε μία εποχή που ο ρόλος της γυναίκας έχει πλέον αλλάξει, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο δυναμική και ανεξάρτητη. Η σύγχρονη γυναίκα έχει πολλούς ρόλους και προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε όλους τους τομείς. Στον ερωτικό τομέα, η ανεξάρτητη γυναίκα αποζητά ό,τι την κάνει ευτυχισμένη και τη γεμίζει, παρά τις κακόβουλες πεποιθήσεις που τη θέλουν απαθή ή υπεράνω. Για να καταφέρεις όμως να την κερδίσεις, θα πρέπει να την καταλάβεις.

Η παρέα

Οι γύρω της απολαμβάνουν την παρέα της αλλά δεν σημαίνει ότι ισχύει και το αντίστροφο. Η ανεξάρτητη γυναίκα αποζητά λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό της και δεν συνηθίζει να χάνει τον χρόνο της με ανούσιες παρέες. Δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς, έχει λίγους φίλους αλλά μαχητικούς. Βρίσκονται στο πλευρό της όπως και η ίδια και θεωρεί τη φιλία ένα πολύτιμο αγαθό.

Οι σχέσεις

Μία ανεξάρτητη γυναίκα δεν μοιράζεται εύκολα τα συναισθήματά της, αλλά όταν το κάνει, γίνεται με όλη της την καρδιά. Η αφοσίωσή της είναι πολύ σημαντική και αν πιστέψει σε μία σχέση, σημαίνει ότι θέλει να λειτουργήσει. Το πιθανότερο όμως είναι να βάλει ένα τέλος αν η σχέση δεν εξελίσσεται ή δεν λειτουργεί. Θα κάνει το επόμενο βήμα σε μία σχέση αν έχει πειστεί ότι είναι με το κατάλληλο άτομο – δεν θα προσπαθήσει όμως να πείσει τον εαυτό της για κάτι που δεν ισχύει.

Η ανεξάρτητη γυναίκα δεν είναι μία κατηγορία αλλά κάθε σύγχρονη γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της και τη δύναμή της. Δεν ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια αλλά θα προτιμήσει να προσπαθήσει πρώτα μόνη της. Θέλει όμως να ζήσει έρωτες, νέες εμπειρίες και να βρει την αληθινή αγάπη.

Φωτό από: wallhere.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons