ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτοί είναι οι μικροί Windsor!

Post by: 06/07/2019 0 comments

H βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάθε λόγο να χαίρεται, αφού το μέλλον της δυναστείας των Windsor είναι σε μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένο. Η βασίλισσα αγαπά να περνάει χρόνο με τα δισέγγονά της και τα υπόλοιπα ξαδέρφια και φροντίζει να συγκεντρώνονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αρκετές φορές τον χρόνο. Το Trooping the Colour στο Buckingham αποτελεί πάντα μία καλή αφορμή για να γεμίσει το παλάτι με γέλια και κατάξανθα κεφάλια.

Μπορεί ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte να βρίσκονται συχνότερα στην επικαιρότητα, σε σχέση με τα υπόλοιπα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως δεν είναι οι μοναδικοί απόγονοι του Οίκου.

  • Το 2019, η Savannah Phillips, εγγονή της Πριγκίπισσας Άννας, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τον George και τη Charlotte στο μπαλκόνι του παλατιού. Η άτακτη οκτάχρονη προκάλεσε τα γέλια του κόσμου με τις εκφράσεις της και τα πειράγματα της, αλλά κυρίως όταν εμπόδισε τον πρίγκιπα George να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, κλείνοντας το στόμα του με το χέρι της. Μαζί με τη Savannah, η Isla, η Mia και φυσικά ο George και η Charlotte καθιστούν τη νέα γενιά των Windsor.
  • Η Savannah Phillips, ηλικίας 8 ετών, είναι η μεγαλύτερη κόρη του Peter Phillips (γιου της πριγκίπισσας Άννας) και η πρώτη μεγάλη εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η Savannah και η μικρότερη αδελφή της Isla (15η και 16η αντίστοιχα με τη σειρά διαδοχής στο θρόνο) περνούν πολύ χρόνο με τα μικρά τους ξαδέλφια George και Charlotte. Η Isla, η μικρότερη κόρη των Peter και Autumn Phillips είναι επτά χρονών. Και μπορεί να φαίνεται ένα ήσυχο κοριτσάκι, αλλά είναι πάντα έτοιμη για σκανταλιές, όπως και η αδερφή της.
  • Η ξαδέρφη των κοριτσιών, η 5χρονη Mia Tindall, κόρη των Zara και Mike Tindall, είναι γεμάτη ενέργεια και δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει το παιχνίδι με τα ξαδέρφια της. Ωστόσο, οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες και η ίδια είναι 18η στη σειρά διαδοχής για το στέμμα. Η Lena Elizabeth Tindall είναι το 7ο δισέγγονο της βασίλισσας και εγγονή της πριγκίπισσας Άννας. Είναι αυτή, που σε μια οικογενειακή φωτογράφιση, πήρε από το πάτωμα την τσάντα της βασίλισσας Ελισάβετ και φωτογραφήθηκε κρατώντας την. Έλιωσε το Internet με τη φωτογραφία αυτή. Εδώ και μερικούς μήνες έχει μια αδελφούλα, την Lena.
  • Η εννιάχρονη Lady Cosima Windsor και ο μεγαλύτερος αδελφός της, ο δωδεκάχρονος Xan Windsor, είναι τα παιδιά του Alexander Windsor, κόμης του Ulster (27ος στη σειρά διαδοχής).  Ο Alexander είναι ο μεγαλύτερος γιος του δούκα του Glouscester, πρώτου ξάδερφου της βασίλισσας Ελισάβετ.
  • Η Λαίδη Davina Lewis (γεννημένη Windsor) είναι η πρώτη κόρη του δούκα του Glouscester. Παντρεύτηκε το 2004 τον Gary Lewis (ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Μάρτιο του 2019) και το 2010 απέκτησαν τη Senna Kowhai. Το 2012, η οικογένεια μεγάλωσε με τη γέννηση του Tane Mahuta. Αυτά τα μικρά ξαδέλφια της βασίλισσας (η Λαίδη Davina είναι 30η στη σειρά διαδοχής) απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με την υπόλοιπη οικογένεια.
  • Η 8χρονη Lyla Gilman και ο 5χρονος Rufus είναι τα παιδιά της Λαίδης Rose Gilman. Ο 9χρονος Leopold Windsor είναι ο μεγαλύτερος γιος του Λόρδου Nicholas Windsor, γιος του δούκα του Κεντ (πρώτος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ). Ο 12χρονος Albert Windsor, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Leopold και το πρώτο παιδί του Λόρδου και της Λαίδης Nicholas Windsor.
  • Ο γιος του πρίγκιπα Michael του Κεντ, ο Λόρδος Frederick Windsor, παντρεύτηκε το 2009 την ηθοποιό Sophie Winkleman. Το ζευγάρι έχει δύο μικρά κορίτσια, τον Maud Windsor που γεννήθηκε το 2013 και την Isabella Windsor που γεννήθηκε το 2016.

Φωτό από: Simplemost

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons