ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Το mantra που χρειάζεσαι για τον Μάρτιο ανάλογα με το ζώδιό σου

Post by: 22/03/2019 0 comments

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας έντονα συναισθηματικός. Η ψυχρότητα της εποχής των Ιχθύων τείνει να παραμένει περισσότερο κι από τον κρύο καιρό, και φέτος ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ευτυχώς, το κάθε ζώδιο έχει το mantra του για να ξεπερνάει τις καθημερινές δυσκολίες. Εισπνοή, εκπνοή και μάθε παρακάτω ποια είναι αυτή η λέξη που χρειάζεσαι ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός: Εμπιστοσύνη
Δεν είσαι μόνος σου Κριέ, ακόμα κι αν νιώθεις έτσι. Οι αγαπημένοι σου θέλουν το καλύτερο για σένα, και αν τους δείξεις εμπιστοσύνη, θα φωτίσουν τον δρόμο σου.

Ταύρος: Βήματα
Μια μικρή πρόοδος είναι καλό σημάδι για σένα Ταύρε. Η πείνα σου για επιτυχία είναι τόσο μεγάλη όσο η πείνα σου για φαγητό, αλλά τα ενδιάμεσα βήματα είναι εξίσου σημαντικά με τα μεγαλύτερα, για να φτάσεις στον στόχο σου,

Δίδυμοι: Καρδιά
Έχεις αρκετή περιέργεια, αλλά κράτα την ενέργεια και τον χρόνο σου για αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, όχι για ό,τι σου τραβάει την προσοχή. Όταν λες «ναι» σε ό,τι σου αποσπά την προσοχή, λες «όχι» σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό.

Καρκίνος: Αναμνήσεις
Οι αναμνήσεις σου είναι μαζί σου όλη την ώρα, ακόμα και οι επίπονες που δεν τολμάς να σκεφτείς. Άφησε χώρο για τις πληγές σου, γιατί αυτές σε διαμόρφωσαν στον άνθρωπο που είσαι τώρα.

Λέων: Φωνή
Συνήθως, σου αρέσει η επίδειξη, αλλά προτού αρχίσεις τις μεγάλες χειρονομίες, δες αν μπορείς απλά να διατυπώσεις πώς νιώθεις. Το να ακούς τον εαυτό σου μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να προχωρήσεις.

Παρθένος: Ζυγαριά
Αν είσαι μπλεγμένος σε μια ανταγωνιστική δυναμική χωρίς να σου αρέσει, χάνεις χρόνο και ενέργεια. Ζύγιζε τη σημασία ενάντια στο κόστος επειδή δύο από τα πιο πολύτιμα αγαθά σου είναι ο χρόνος και η ενέργεια.

Ζυγός: Προς τα εμπρός
Κάνε ένα βήμα μπροστά κάθε μέρα, είτε πρόκειται για την καριέρα σου είτε κυριολεκτικά περπατώντας λίγο περισσότερο. Βοηθά στην αυτοεκτίμηση.

Σκορπιός: Διαλογισμός
Κάτω από το ήρεμο παρουσιαστικό σου, κρύβεται μία ανήσυχη ενέργεια. Ίσως είναι θορυβώδης και μοναχική, αλλά έχεις τη δύναμη να ηρεμήσεις το μυαλό σου.

Τοξότης: Προσφορά
Δεν χρειάζεται να σώσεις όλο τον κόσμο για να κάνεις ένα καλό. Ακόμα κι αν κάνεις μία καλή πράξη για ένα αγαπημένο πρόσωπο, θα συμβάλεις στην προσωπική σου χαρά.

Αιγόκερως: Οδηγός
Είσαι ο γονιός που έψαχνες. Όταν είσαι σε σταυροδρόμια που σε ανησυχούν, θυμήσου ότι εσύ δίνεις τις οδηγίες για τον δρόμο, όχι ο χάρτης.

Υδροχόος: Μελέτη
Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα, και ίσως ισχύει, αλλά ο καθένας μας χρειάζεται να επιστρέψει στο σχολείο μερικές φορές. Κατανάλωσε άλλες απόψεις αυτόν τον μήνα, ακόμα κι αν ενισχύουν τις δικές σου.

Ιχθείς: Οξυγόνο
Όπως λένε οι αεροπορικές εταιρείες: «βάλε πρώτα τη δική σου μάσκα οξυγόνου, πριν βοηθήσεις τους γύρω σου». Οπότε, αυτόν τον μήνα, εξασκήσου σε λίγο ηθικό εγωισμό. Συχνά, θυσιάζεσαι, όμως παρατήρησε πόσο πολύ πιο βοηθητικός μπορείς να γίνεις, αν φροντίζεις εσένα πριν από τους άλλους.

Φωτό από : lastfm

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons