ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 σημάδια ότι έχεις κρυφές θεραπευτικές δυνάμεις.

Post by: 28/03/2023 0 comments

Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και οι επαγγελματίες της ιατρικής δεν είναι οι μόνοι που έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν. Η τέχνη της θεραπείας και το να είναι κάποιος θεραπευτής μπορεί να είναι μια διαφορετική εμπειρία για τον καθένα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτή τη δύναμη και ίσως είσαι μια από αυτούς. Όποιος νιώθει αυτή την έμφυτη ανάγκη να θεραπεύει τους άλλους κάθε φορά που βλέπει κάποιον να πονάει ή να πληγώνεται, είναι θεραπευτής.

Αν αισθάνεσαι έντονα την τάση να κάνεις καλό για τον κόσμο και πιστεύεις ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο είναι να τον θεραπεύσεις, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις κρυφές θεραπευτικές δυνάμεις. Γιατί δεν νιώθουν όλοι αυτή την έλξη προς την τέχνη της θεραπείας- οι περισσότεροι άνθρωποι δεν νοιάζονται καν όταν οι άλλοι άνθρωποι πονάνε, όμως εσύ νοιάζεσαι.

Θέλεις να εξερευνήσεις περισσότερο αν έχεις θεραπευτικές δυνάμεις; Διάβασε παρακάτω.

  1. Είσαι πραγματικά εσωστρεφής.

Ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι είσαι θεραπευτής και έχεις κρυφές θεραπευτικές δυνάμεις, είναι το γεγονός ότι είσαι εσωστρεφής. Οι θεραπευτές είναι στην πραγματικότητα πολυδιάστατα όντα που έχουν τη δύναμη να ταξιδεύουν σε διάφορα πεδία, συμπεριλαμβανομένου του αόρατου και του κοσμικού κόσμου. Το να το κάνεις αυτό μέρα παρά μέρα μπορεί να σου προκαλεί εξάντληση και να σε ωθεί να μείνεις με τον εαυτό σου.

Ως εσωστρεφής, χρειάζεσαι τη μοναξιά και τον χρόνο σου για να επαναφορτιστείς, να επανέλθεις και στη συνέχεια να επιστρέψεις έξω στον κόσμο για να κάνεις αυτό για το οποίο προορίζεσαι.

  1. Έχεις πολύ ευαίσθητη καρδιά.

Είσαι ένα πολύ ευαίσθητο άτομο που νιώθει πράγματα που οι άλλοι δεν νιώθουν, και παρόλο που μερικές φορές αυτό οδηγεί σε πολύ πόνο για σένα, δεν θα το ήθελες αλλιώς. Έχοντας μια ευαίσθητη καρδιά σημαίνει ότι τα πράγματα μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικά συντριπτικά μερικές φορές και θα νιώθεις διανοητικά και συναισθηματικά εξαντλημένη κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση.

  1. Αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου στη φύση.

Οι θεραπευτές έχουν μια ισχυρή σύνδεση με τη φύση και τα ζώα- έχουν αυτόν τον σιωπηλό δεσμό μεταξύ τους που απλά προσθέτει στις θεραπευτικές τους δυνάμεις. Όταν ένας θεραπευτής σκέφτεται να θεραπεύσει τους άλλους, δεν σκέφτεται μόνο τους ανθρώπους, γι’ αυτούς έχουν σημασία και τα ζώα και τα φυτά. Νοιάζεσαι έντονα για τη δυστυχία της φύσης και προσπαθείς πάντα να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείς για για τα υπόλοιπα έμβια όντα.

Όταν βρίσκεσαι στη φύση και ανάμεσα στα ζώα, αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένη και, κυρίως, γαλήνια. Έχεις μια ανομολόγητη γλώσσα μαζί τους, την οποία καταλαβαίνεις μόνο εσύ και η Μητέρα Φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ραγίζει η καρδιά σου κάθε φορά που βλέπεις φρικαλεότητες κατά της φύσης και των ζώων, και αναρωτιέσαι τι θα μπορούσες να κάνεις για να τα σώσεις.

  1. Βλέπεις έντονα και εντυπωσιακά όνειρα, σχεδόν κάθε μέρα.

Οι θεραπευτές έχουν πάντα παράξενα ζωντανά και εντυπωσιακά όνειρα, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους, και αυτό συμβαίνει επειδή οι αόρατοι κόσμοι επικοινωνούν μαζί τους, μόνο όταν κοιμούνται. Αν το βιώνεις αυτό για πολύ καιρό, τότε οι πιθανότητες είναι ότι οι απόκοσμες δυνάμεις μπορεί να προσπαθούν να σου πουν κάτι και θα πρέπει να αναλύσεις σωστά τα μηνύματά τους.

Μπορεί να βρεις πολλές απαντήσεις στα όνειρά σου, τις οποίες δεν θα μπορούσες να βρεις ποτέ στην πραγματική ζωή. Αν δεις ζώα ή τοτέμ ζώων στα όνειρά σου, επικεντρώσου έντονα σε αυτά, καθώς μπορεί να προσπαθούν να σου στείλουν κάποιο σημαντικό μήνυμα.

  1. Νιώθεις πάντα ότι δεν ανήκεις σε αυτόν τον κόσμο.

Από τότε που ήσουν μικρό παιδί, είχες πάντα αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα ότι δεν ανήκεις σε αυτόν τον κόσμο και ό,τι κι αν κάνεις, συνεχίζεις να αισθάνεσαι αταίριαστη. Δεν σκέφτεσαι όπως ο υπόλοιπος κόσμος και πάντα σου απευθύνονταν ως κάποια που είναι «λίγο διαφορετική». Ως θεραπευτής, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να νιώσει κάποιος καλύτερα και να τον θεραπεύσεις, αλλά όταν πρόκειται να ταιριάξεις με τον υπόλοιπο κόσμο, το βρίσκεις πολύ δύσκολο.

  1. Έχεις ισχυρή ενσυναίσθηση.

Ως θεραπευτής, ήσουν πάντα σε θέση να αισθάνεσαι αυτό που νιώθουν οι άλλοι, έτσι δεν είναι; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε δεν είσαι απλώς θεραπευτής, αλλά έχεις ισχυρή ενσυναίσθηση. Μπορείς πάντα να αισθάνεσαι και να καταλαβαίνεις ακριβώς τι περνάει ο άλλος και μερικές φορές, χωρίς να το γνωρίζεις, καταλήγεις να απορροφάς τα συναισθήματά του ως δικά σου. Μερικές φορές, αυτό σε δυσκολεύει να διακρίνεις ποια συναισθήματα είναι δικά σου και ποια όχι.

  1. Δεν πιστεύεις στη θρησκεία, αλλά είσαι εξαιρετικά πνευματικός άνθρωπος.

Η θρησκεία δεν είναι κάτι που σου ταιριάζει, όμως πιστεύεις στην πνευματικότητα και αναγνωρίζεις τη σημασία όλων των δώρων που μπορεί να σου δώσει. Πάντα σε ενδιέφεραν πράγματα που δεν καταλαβαίνουν πολλοί άνθρωποι ή δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η εξερεύνηση των διαφόρων πτυχών της πνευματικότητας και των πνευματικών πρακτικών σε ιντριγκάρει και έχεις αυτή την έντονη επιθυμία να μάθεις τα πάντα για την πνευματικότητα.

  1. Έχεις εξαιρετική διαίσθηση.

Ξέρεις ότι έχεις κρυφές θεραπευτικές δυνάμεις όταν είσαι ευλογημένη με ισχυρή διαίσθηση και διαισθάνεσαι τα πράγματα πριν καν συμβούν. Έχεις πολύ ισχυρό πνεύμα και εσωτερική πυξίδα, και το ένστικτό σου είναι σχεδόν πάντα σωστό. Το να έχεις διαίσθηση είναι μια καταπληκτική ιδιότητα και όσο περισσότερο την εμπιστεύεσαι, τόσο καλύτερα μπορείς να πλοηγηθείς μέσα στη ζωή και σε όλους τους αγώνες της.

Να ακούς πάντα τη διαίσθησή σου, ακόμη και όταν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με τον ορθολογισμό και τη λογική σου. Τις περισσότερες φορές, η διαίσθηση έχει δίκιο, οπότε όταν κάτι δεν σου φαίνεται σωστό, μην το κάνεις. Όταν η διαίσθησή σου σε καλεί, στην πραγματικότητα είναι η ψυχή σου που προσπαθεί να σε προσεγγίσει και να επικοινωνήσει μαζί σου.

  1. Έχεις ένα επώδυνο και δύσκολο παρελθόν.

Έχεις ένα επώδυνο και σκοτεινό παρελθόν, όπου έχεις περάσει πολλά δύσκολα πράγματα. Μπορεί να έχεις επιβιώσει από κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να έχεις κάποια βαθιά ριζωμένα τραύματα με τα οποία παλεύεις ακόμα κατά καιρούς, όπως ενδοοικογενειακή βία, παιδική κακοποίηση, ατυχήματα, σωματική/διανοητική/συναισθηματική/ψυχολογική κακοποίηση ή μια εμπειρία κοντά στο θάνατο.

Ωστόσο, αντί να σε τρομάξουν και να σε ωθήσουν να κλειστείς στο καβούκι σου, αυτά τα σημαντικά γεγονότα σε βοήθησαν να ξεκινήσεις την πορεία της θεραπείας σου. Παρόλο που τα τραύματά σου εξακολουθούν να είναι οδυνηρά για εσένα, αλλά ποτέ δεν τα άφησες να σε καθορίσουν ως άτομο, ούτε να σε ελέγξουν ή να σε αλλάξουν σε κάποια που δεν είσαι. Χρησιμοποιείς τις εμπειρίες σου για να γίνεις ισχυρότερος άνθρωπος και αδάμαστος θεραπευτής.

  1. Είσαι εξαιρετικά δημιουργική.

Η δημιουργικότητα είναι το μεσαίο σου όνομα, και είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να είσαι ένα άτομο με θεραπευτικές δυνάμεις. Έχεις πάντα αυτή την έντονη παρόρμηση μέσα σου να εκφράζεις τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις σου μέσω της δημιουργικότητάς σου, είτε πρόκειται για χορό, είτε για τραγούδι, είτε για ζωγραφική, είτε για γράψιμο. Το να εκφράζεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου μέσω της δημιουργικότητας και των εικαστικών τεχνών είναι κάτι που κάνεις πολύ καλά, και επειδή μερικές φορές δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς μπροστά σε κάποιον, αυτό σε βοηθάει πραγματικά να πεις αυτό που θέλεις.

Αν βλέπεις όλα ή τα περισσότερα από αυτά τα σημάδια στον εαυτό σου, τότε έχεις θεραπευτικές δυνάμεις. Το να είσαι θεραπευτής είναι ζήτημα μεγάλου προνομίου και ευθύνης, και έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τον κόσμο και να κάνεις τη ζωή πολλών ανθρώπων καλύτερη. Εξερεύνησε περισσότερο τις θεραπευτικές σου δυνάμεις και επιδίωξε να γίνεις ένας υπέροχος θεραπευτής.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons