ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Πώς θα φαίνομαι νεότερη: 5 τρικ!

Post by: 14/05/2017 0 comments

Ο χρόνος περνά και αυτό είναι αναπόφευκτο. Τι μπορείς να κάνεις για να φαίνεσαι νεότερη ;

  1. Γεμάτα φρύδια

Τα πολύ λεπτά φρύδια δεν είναι πια στη μόδα. Άφησε τα φρύδια σου σε φυσικό σχήμα και όχι σε μια λεπτή γραμμή. Γέμισε τα με ένα μολύβι φρυδιών για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Έτσι θα τονιστούν τα χαρακτηριστικά σου και το πρόσωπο θα φαίνεται πιο φρέσκο και νεανικό.

  1. Φώτισε τα μάτια σου

Χρησιμοποίησε κονσίλερ σε κρεμώδη μορφή και απόφυγε το μεικαπ και την πούδρα, γιατί “μπαίνουν” μέσα στις γραμμές του προσώπου και τις τονίζουν ακόμα περισσότερο κάνοντας πυροσβεστικά και τις πιο λεπτές ρυτίδες να φαίνονται έντονα. Χρησιμοποίησε επίσης κονσίλερ ένα τόνο πιο ανοιχτό για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια , κάνοντας έτσι το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο.

  1. Ενυδατώσου

Το δέρμα για να δείχνει υγιές πρέπει να είναι ενσωματωμένο. Ένα αφυδατωμένο  δέρμα δείχνει θαμπό, ξηρό ,άτονο και γερασμένο. Πιες λοιπόν πολύ νερό και φυσικά μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα. Επίσης φρόντισε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς να έχουν ενυδατικούς παράγοντες.

  1. Πως να απλώσεις το ρουζ

Καταρχάς πρέπει το ρουζ να ταιριάζει στο χρωματικό τόνο του δέρματός σου. Έπειτα τοποθέτησέ το στο πάνω μέρος των ζυγωματικών για πιο φρέσκο αποτέλεσμα. Αν έχεις ρυτίδες προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ από ό,τι ένα σε μορφή σκόνης. Προσοχή στα ρουζ με λάμψεις καθώς η υπερβολική ποσότητα και η λανθασμένη χρήση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

  1. Χείλη

Μείνε μακριά από σκούρα χρώματα για τα χείλη και προτίμησε πιο ανοιχτά χρώματα όπως το ροζ και το κοραλί. Μη χρησιμοποιείς μολύβι χειλιών που δίνει ένα πιο αυστηρό αποτέλεσμα και μπορεί να τονίσει τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα χείλη.

 

Φωτό από: Andrada Radu

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons