ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Οικονομικές ιδέες για δώρα γάμου.

Post by: 28/05/2019 0 comments

Αυτή την εποχή, όλο γάμοι γίνονται! Κάπου θα βρεθείς καλεσμένη. Οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, αλλά οι γάμοι γίνονται πολλοί. Ίσως να δυσκολεύεσαι να κάνεις ένα ακριβό δώρο. Από την άλλη, θέλεις να προσφέρεις και κάτι ιδιαίτερο.

Σκέψου μερικές από τις πιο κάτω πρωτότυπες ιδέες για οικονομικά δώρα.

1. Άλμπουμ με αναμνήσεις του ζευγαριού.
Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ψηφιακό άλμπουμ με φωτογραφίες του ζευγαριού από όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Συνόδευσέ το με την αγαπημένη τους μουσική. Μπορείς επίσης να συνεννοηθείς να παίξει το ψηφιακό άλμπουμ με φωτογραφίες στη δεξίωση του γάμου σαν έκπληξη.

2. Λευκά είδη με το μονόγραμμά τους.
Αγόρασε λευκά είδη ανάλογα με το budget σου, όπως σεντόνια ή πετσέτες και δώσε τα για να ράψουν το μονόγραμμα του ζευγαριού πάνω τους.

Πρόκειται για ένα πολύ πρωτότυπο δώρο.

3. Συνδρομή.
Μπορείς να πληρώσεις τη συνδρομή του ζευγαριού σε κάτι που θα ήθελαν.Για παράδειγμα, μπορείς να δωρίσεις τη συνδρομή για μαθήματα χορού που πάντα ήθελε η νύφη ή μαθήματα καταδύσεων στο γαμπρό.

4. Ρομαντικό δείπνο.
Μια επίσης πρωτότυπη ιδέα είναι να κάνεις δώρο ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, δίπλα στη θάλασσα σε ένα όμορφο εστιατόριο.

5. Το κρασί της επετείου.
Αγόρασε ένα καλό κρασί και δώσε το στο ζευγάρι ως το κρασί που θα ανοίξουν όταν θα γιορτάζουν την επέτειο των 10 χρόνων γάμου τους.

6. Ταξίδι του μέλιτος.
Μια ακόμα έξυπνη ιδέα είναι να μαζευτείτε αρκετοί φίλοι και να συγκεντρώνετε χρήματα για να αγοράσετε τα εισιτήρια του ταξιδιού του μέλιτος. Ή να τα καταθέσετε όλοι σε ένα πρακτορείο ταξιδιών, γνωστό στα εξωτικά ταξίδια.

Ένα δώρο που δίνεται με αγάπη, πάντα εκτιμάται.

Φωτό από: HotelsThailand.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons