ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Οικονομικές ιδέες για δώρα γάμου.

Post by: 02/06/2017 0 comments

Ας το παραδεχτούμε. Οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά. Και γάμοι γίνονται αρκετοί. Ίσως να δυσκολεύεσαι να κάνεις ένα ακριβό δώρο άλλα από την άλλη θέλεις να δώσεις και και ιδιαίτερο.

Ακολουθούν κάποιες πρωτότυπες ιδέες για οικονομικά δώρα.

  1. Dvd και άλμπουμ με αναμνήσεις του ζευγαριού.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα dvd και ένα άλμπουμ με φωτογραφίες του ζευγαριού από όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Συνόδευσέ το να την αγαπημένη τους μουσική. Μπορείς επίσης να συνεννοηθείς να παίξει το dvd στη δεξίωση του γάμου σαν έκπληξη.

  1. Λευκά είδη με το μονόγραμμά τους.

Αγόρασε λευκά είδη ανάλογα με το budget σου, όπως σεντόνια ή πετσέτες και δώσε τα για να ράψουν το μονόγραμμα του ζευγαριού πάνω τους.

Πρόκειται για ένα πολύ πρωτότυπο δώρο.

  1. Συνδρομή.

Μπορείς να πληρώσεις τη συνδρομή του ζευγαριού σε κάτι που θα ήθελαν.Για παράδειγμα, μπορείς να δωρίσεις τη συνδρομή για μαθήματα χορού που πάντα ήθελε η νύφη ή μαθήματα καταδύσεων στο γαμπρό.

  1. Ρομαντικό δείπνο.

Μια επίσης πρωτότυπη ιδέα είναι να κάνεις δώρο ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, δίπλα στη θάλασσα σε ένα όμορφο εστιατόριο.

  1. Το κρασί της επετείου.

Αγόρασε ένα καλό κρασί και δώσε το στο ζευγάρι ως το κρασί που θα ανοίξουν όταν θα γιορτάζουν την επέτειο των 10 χρόνων γάμου τους.

  1. Ταξίδι του μέλιτος.

Μια ακόμα έξυπνη ιδέα είναι να μαζευτείτε αρκετοί φίλοι και να βάλετε χρήματα για να αγοράσετε τα εισιτήρια του ταξιδιού του μέλιτος.

Ένα δώρο που δίνεται με αγάπη πάντα εκτιμάται.

 

Φωτό από: HotelsThailand.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons