ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Οι τοπ 10 ερωτήσεις στη Google για την ομορφιά κι οι απαντήσεις τους. (VIDEO)

Post by: 09/06/2017 0 comments

Στο Google καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες για οτιδήποτε. Έτσι και οι γυναίκες αναζητούν, ως επί το πλείστον, πληροφορίες για ομορφιά. Ποιές ήταν οι top10 ερωτήσεις για την ομορφιά το 2016 και ποιές είναι οι απαντήσεις τους μέσω βίντεο;

 

  1. Πως κάνω κοτσίδα ψαροκόκκαλο.

Η κοτσίδα ψαροκόκκαλο αποτελεί ένα διαχρονικό και σικ χτένισμα για όλες τις γυναίκες. Ακολούθησε το βίντεο για να τη φτιάξεις βήμα-βήμα.

 

  1. Πώς μακραίνω γρήγορα τα μαλλιά μου;

Οι γυναίκες πάντα θέλουν μακριά μαλλιά. Και ένα από τα βασικά προβλήματά τους είναι πώς θα τα να μακρύνουν γρήγορα. Μαγικά φίλτρα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να σπάνε λιγότερο και να παραμείνουν υγιή για να μακρύνουν πιο εύκολα.

 

  1. Πώς φτιάχνω το σχήμα στα φρύδια μου;

Η τάση στο σχήμα και στην πυκνότητα των φρυδιών έχει αλλάξει πολλές φορές ανάλογα με την εποχή. Υπάρχουν, όμως, κάποιες βασικές τεχνικές για να δώσεις ένα κλασικό σχήμα στα φρύδια σου.

 

  1. Πώς κάνω τα μαλλιά μου μπούκλα;

Οι μπούκλες στα μαλλιά είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της θηλυκότητας μιας γυναίκας. Ακολούθησε τα βήματα για υπέροχα δαχτυλίδια!

 

  1. Πώς να αφαιρέσω το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Η νέα τάση στα νύχια είναι το ημιμόνιμο. Εύκολο στην εφαρμογή και κρατάει πολύ περισσότερο από ό,τι το απλό μανικιούρ. Το ίδιο εύκολη είναι και η αφαίρεσή του στο σπίτι.

 

  1. Πώς να καθαρίσω τα πινέλα του μακιγιάζ;

Συνήθως τα πινέλα του μακιγιάζ ξεχνάμε να τα καθαρίσουμε. Όμως, πρέπει να φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρά γιατί μικρόβια μπορούν να δημιουργήσουν σπυράκια και μολύνσεις στο πρόσωπο.

 

  1. Πώς βάζω κονσίλερ;

Μέικαπ όλες ξέρουμε πλέον να βάζουμε. Όταν έρχεται η ώρα του κονσίλερ, όμως, μπερδευόμαστε. Σε ποιά σημεία μπαίνει και τί χρώμα πρέπει να έχει; Πώς να το απλώσεις και μέχρι που να φτάσει;

 

  1. Πώς να διώξω τους μαύρους κύκλους;

Κουρασμένα μάτια και μαύροι κύκλοι είναι σύνηθες φαινόμενο στις γυναίκες που κουράζονται και δεν κοιμούνται αρκετά. Πώς να τους διώξεις;

 

  1. Πώς να γεμίσω τα φρύδια μου;

Η τάση κάποτε στα φρύδια ήταν να είναι πολύ λεπτά. Βγάλε-βγάλε, αραίωσαν τα φρύδια σου και τώρα δε ξέρεις πώς να τα γεμίσεις;

 

  1. Τί είναι balayage;

Είναι μια ακόμα νέα τεχνική στα μαλλιά που την ακούμε συχνά. Τί είναι όμως;

 

Φωτό από: twistedtamer.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons