ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

Post by: 16/04/2019 0 comments

Ο βασικός κανόνας στο πρώτο ραντεβού είναι να είσαι χαλαρή και έτοιμη να περάσεις καλά, χωρίς μεγάλες προσδοκίες που θα σε αγχώσουν παραπάνω. Αν και ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στο κεφάλαιο ραντεβού, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις και θέλεις να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού.

Να αργήσεις
Ο πρώτος και πιο σημαντικός κανόνας είναι να μην καθυστερήσεις στο πρώτο ραντεβού. Φρόντισε να φτάσεις στην ώρα σου, ίσως και ελάχιστα νωρίτερα ώστε να χαλαρώσεις. Φυσικά και υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως η κίνηση ή να μην σου πετυχαίνει το μακιγιάζ, όμως θα πρέπει να τα έχεις όλα υπό έλεγχο.

Να είσαι απεριποίητη
Ντύσου ανάλογα με την περίσταση (πχ απόφυγε το πρόχειρο t-shirt αν επιλέξετε ένα καλό εστιατόριο) και φρόντισε να είσαι περιποιημένος από πάνω μέχρι κάτω. Έτσι, θα δείξεις ότι σε ενδιαφέρει το άτομο απέναντί σου.

Να παραγγείλεις spaghetti
Θα έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα, μαζί με τη συνέπεια. Απόφυγε να παραγγείλεις spaghetti – ειδικά με κόκκινη σάλτσα – για ευνόητους λόγους. Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος!

Να μιλάς με το στόμα γεμάτο
Βεβαιώσου ότι ακολουθείς κάποιους κανόνες savoir vivre ενώ βρίσκεστε για φαγητό. Μην ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους όσο κι αν πεινάς ή θέλεις απεγνωσμένα να μιλήσεις. Τρώγε μικρές μπουκιές, σκούπιζε το στόμα σου, πρόσεχε το κραγιόν (μη βάλεις έντονο χρώμα αν πάτε για φαγητό) και περίμενε να καταπιείς.

Να πιεις παραπάνω από όσο αντέχεις
Δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να πιεις μερικά ποτά παραπάνω. Κάτι η συζήτηση, κάτι το άγχος, το κοκτέιλ τελειώνει πριν το καταλάβεις. Προσπάθησε να πίνεις αργά και να θυμάσαι ότι μετά από κάθε ποτό θα πρέπει να ακολουθεί ένα ποτήρι νερό. Για να μπορέσεις να κρατήσεις καλύτερα τον έλεγχο – και να μην τρέχεις συνέχεια στην τουαλέτα – βάλε το όριο των δύο ποτών (αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού).

Φωτό από: Tea Talk

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons