ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Θεραπευτικοί κρύσταλλοι για κάθε ζώδιο, που εξισορροπούν την ενέργεια!

Post by: 20/08/2019 0 comments

Ήξερες ότι κάθε ζώδιο έχει ένα κρύσταλλο που μπορεί να το προστατεύσει;

Υπάρχει ένας θεραπευτικός κρύσταλλος για να εξισορροπεί την αρνητική και θετική ενέργεια της ζωής, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε αρμονικά.

Κριός (Ηλιοτρόπιο)

Ο Κριός έχει θέμα με τη διαχείριση του θυμού, την ανταγωνιστικότητα και με το γιγάντιο εγώ του, που δεν μπορεί να ελέγξει. Το ηλιοτρόπιο χρησιμοποιείται για να διώξει αυτή την αρνητικότητα και να ηρεμεί.

Ταύρος (Ροζ Χαλαζίας)

Ο Ταύρος αντιστέκεται σθεναρά στην αλλαγή και αρνείται να ξεκολλήσει από οτιδήποτε νιώθει ότι του δίνει ασφάλεια. Επίσης, εξαρτάται από τις υλικές ανέσεις. Ο ροζ χαλαζίας είναι ένας κρύσταλλος που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει την καρδιά από τον συναισθηματικό πόνο και την απογοήτευση, καθώς δίνει το αίσθημα της ασφάλειας.

Δίδυμοι (Κίτρινη πέτρα)

Οι Δίδυμοι έχουν πρόβλημα να μείνουν μόνοι τους, να προσηλωθούν σε ένα πράγμα και να ολοκληρώσουν ένα έργο πριν προχωρήσουν σε ένα άλλο. Η κίτρινη πέτρα εμπνέει αποφασιστικότητα και κατευθύνει την δύναμη και την ενέργεια του Διδύμου, με αποτελεσματικό τρόπο, σε ένα πράγμα τη φορά.

Καρκίνος (Φεγγαρόπετρα)

Ο Καρκίνος είναι ένα εκρηκτικό ζώδιο. Οι Καρκίνοι τρώγονται με τα ρούχα τους και δε τα πάνε καλά με τη μητέρα τους. Η φεγγαρόπετρα έχει μια ισχυρή θεραπευτική γυναικεία ενέργεια, που ενθαρρύνει τη συμπόνια για τον εαυτό τους και τη συγχώρεση για τους άλλους.

Λέων (Μαύρος όνυξ)

Ο Λέων έχει μια συνεχή ανάγκη για έγκριση, προσοχή, και έχει έναν εθισμό στο δράμα και την ένταση. Ο μαύρος όνυχας είναι μια πέτρα για συναισθηματική και σωματική αντοχή και βοηθά στην εξισορρόπηση της ενέργειας.

Παρθένος (Περίδοτο)

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς. Επίσης, πάσχουν από προβλήματα υγείας που πιθανότατα προκαλούνται από το άγχος, για το τί πιστεύουν οι άλλοι για αυτούς. Το περίδοτο είναι μια πέτρα, που βοηθά στην απελευθέρωση των αρνητικών σκέψεων.

Ζυγός (Ροζ τουρμαλίνη)

Οι Ζυγοί υποφέρουν από μία αδυναμία να πάρουν απόφασεις. Αισθάνονται εξαιρετικά άβολα με τις αντιπαραθέσεις. Η Ροζ Τουρμαλίνη είναι ένας κρύσταλλος που φέρνει εσωτερική ηρεμία, επιτρέποντας στο άτομο που τον κρατά να αφήσει τους ακραία τρόπους σκέψης. Βοηθά τον Ζυγό να παραμείνει ήρεμος, ανεξάρτητα από το ποιές είναι οι καταστάσεις.

Σκορπιός (Κίτρινο τοπάζι)

Οι Σκορπιοι είναι γνωστοί ως το πιο σεξουαλικό ζώδιο και έχουν την τάση να παρασύρονται σε λάθη, από τα πάθη τους. Είναι μυστικοπαθείς και ζηλιάρηδες. Το κίτρινο τοπάζι ενισχύει την προσωπική θέληση και την αυτοπεποίθηση, οπότε μειώνει το αίσθημα της ζήλιας.

Τοξότης (Ρουμπίνι)

Ο Τοξότης έχει το φόβο της δέσμευσης. Έχει την τάση να ξεφεύγει από όλα και του αρέσει ένας πιο νομαδικός τρόπος ζωής. Βαριέται εύκολα και τα ενδιαφέροντά του αλλάζουν συνεχώς. Το ρουμπίνι είναι μια πέτρα που αυξάνει το πάθος μέσα στις σχέσεις και έχει προστατευτικές ιδιότητες, που επιτρέπουν στον Τοξότη να διώξει τους φόβους του.

Αιγόκερως (Το μάτι της τίγρης)

Οι Αιγόκεροι έχουν εμμονή με την καριέρα.  Είναι πολύ φιλόδοξοι και αποφεύγουν την οικειότητα και τις πολλές διαπροσωπικες σχέσεις. Το μάτι της τίγρης διαλύει το άγχος και το φόβο, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να λαμβάνει αποφάσεις πιο εύκολα και κάνει τον Αιγόκερω να αισθάνεται πιο άνετα με την οικειότητα.

Υδροχόος (Αιματίτης)

Οι Υδροχόοι είναι αντάρτες. Έχουν την ανάγκη να ξεχωρίζουν. Ο αιματίτης συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, επιτρέποντας στον κάτοχό του να βλέπει τον εαυτό του πιο καθαρά και να απαλλαγεί από όλες τις αρνητικές ιδέες για τον εαυτό του. Επίσης, κάνει τον Υδροχόο να σκέφτεται πιο καθαρά κι όχι να θυμώνει εύκολα.

Ιχθείς (Ακουαμαρίνα)Οι Ιχθείς δεν αντέχουν να τους βάζεις όρια. Υποφέρουν από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, λόγω της εξαιρετικής ευαισθησίας τους. Η Ακουαμαρίνα απαλύνει τα ταραχώδη συναισθήματα και βοηθάει στην υπερβολική ευαισθησία των Ιχθύων.

Φωτό από: Yoga Life Michigan

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons