ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Μπορεί η αγάπη και το πάθος να συνυπάρξουν στο γάμο;

Post by: 03/07/2018 0 comments

Πολλά από τα νιόπαντρα ζευγάρια αναρωτιούνται, αν, όσο περνούν τα χρόνια η αγάπη και το πάθος θα συνυπάρχουν στο γάμο τους. Η αλήθεια είναι, ότι η συνήθεια και η καθημερινότητα αυξάνουν την αγάπη και το δέσιμο και βάζουν στην άκρη το πάθος (ρώτα και τη μητέρα σου, θα σου το επιβεβαιώσει).

Κι όμως, οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Η αγάπη και το πάθος, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να συνυπάρξουν στο γάμο. Φυσικά αυτό δεν γίνεται από μόνο του, χρειάζεται δουλειά και από τους δύο. Όμως είναι εφικτό.

  1. Μιλήστε

Η πρώτη φάση της αναζωογόνησης του γάμου σας, είναι να μιλήσετε ανοιχτά μεταξύ σας, για την επιθυμία να γίνει η σχέση σας προτεραιότητα.

  1. Ξαναθυμήσου τα παλιά

Κάντε μια λίστα με όσα κάνατε στην αρχή της σχέσης σας. Για παράδειγμα, τα σημειώματα που του άφηνες πριν φύγει για τη δουλειά, μικρές εκδρομούλες, έξοδοι οι δυο σας, εκπλήξεις, οι αγορές που έκανες σε σέξι εσώρουχα, ξεκινήστε να τα κάνετε ξανά.

  1. Κλείστε ραντεβού.

Τι κι αν μένετε μαζί; Κλείστε ραντεβού μετά τη δουλειά για σινεμά ή σε ένα ρομαντικό εστιατόριο όπου θα φτάσετε, καθένας σας χωριστά. Σαν τα πρώτα σας ραντεβού!

  1. Μη νιαουρίζετε.

Κόψτε τα υποκοριστικά που θυμίζουν αρκουδάκια, ζωάκια και όλα τα γλυκανάλατα. Αποκαλέστε ο ένας τον άλλον με σέξι υποκοριστικά, που δείχνουν ότι είναι ποθητός για σας.

  1. Φιληθείτε ξανά.

Στην αρχή της σχέσης, όλα τα ζευγάρια βρίσκουν αφορμές να φιλιούνται. Μην αμελείτε να φιλάτε ο ένας τον άλλον καθημερινά.

  1. Όχι μαζί στο μπάνιο.

Ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιείτε ξεχωριστά μπάνια, αν είναι δυνατόν. Αν όμως πρέπει να το μοιραστείτε, μην χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα την τουαλέτα και το νιπτήρα (ας πούμε), γιατί απομυθοποιεί ο ένας τον άλλον (όμως στη μπανιέρα, φυσικά να μπείτε οι δυο σας).

  1. Θυμηθείτε την εμφάνισή σας.

Στην αρχή της σχέσης φροντίζατε πολύ τον εαυτό σας, για να αρέσετε στο σύντροφό σας. Μην αμελείτε την εμφάνισή σας. Τα χαλαρά, φαρδιά ρούχα μέσα στο σπίτι, δεν προβάλλουν την ερωτική σας εικόνα στο σύντροφό σας. Κάντε μια προσπάθεια ανανέωσης.

Φωτό από: www.bg.by

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons