ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Φλερτάρει με άλλη. Τι να κάνω;

Post by: 31/07/2018 0 comments

Παίζει το ματάκι του. και όχι μόνο. Έχεις διαπιστώσει ότι φλερτάρει με άλλη. Είσαι σε δίλημμα για το τι να κάνεις. Πώς να το χειριστείς σωστά; Cool! Το ότι φλερτάρει δεν σημαίνει ότι σε απατάει. Ίσως το κάνει για να επιβεβαιώνεται, ίσως γιατί μiα γυναίκα δεn του φτάνει. Ακόμα, υπάρχει και η περίπτωση να το κάνει για να φανεί καρδιοκατακτητής στους φίλους του.

  1. Μήπως απλά ζηλεύεις;

Πρώτα από όλα βεβαιώσου ότι όντως φλερτάρει και ότι δεν είναι απλά η ζήλια και η ανασφάλειά σου που σε κάνουν να το νομίζεις. Πολλές φορές, η ζήλια μάς κάνει να φοβόμαστε και τον ίσκιο μας.

  1. Όχι στις δικαιολογίες.

Δεύτερο και βασικό μη τον δικαιολογήσεις, όσο κι αν τον αγαπάς. Δεν υπάρχει δικαιολογία για όποιον βρίσκεται σε σχέση και φλερτάρει με άλλες γυναίκες. Αυτό πρέπει να το αποδεχτείς. Μπορεί οι λόγοι που το κάνει να είναι χαζοί, αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι εσύ πρέπει να το επιτρέψεις. Για παράδειγμα, αν το κάνει για φιγούρα, το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με σένα. Όμως, μια τέτοια δικαιολογία δεν πρέπει να σε τουμπάρει.

  1. Μίλησέ του.

Ξεκαθάρισε ότι είσαι σε γνώση της συμπεριφοράς του και ότι βλέπεις ότι φλερτάρει. Μερικοί άντρες το θεωρούν φυσιολογικό να παίζουν με άλλες για να επιβεβαιώνονται. Νομίζουν πως η κοπέλα τους δεν το καταλαβαίνει. Πες του λοιπόν ξεκάθαρα, αλλά όχι επιθετικά, πως δεν σου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση.

  1. Όχι δεν είσαι τρελή.

Μη δεχτείς δικαιολογίες όσο κι αν προσπαθήσει να δικαιολογηθεί ή να σε βγάλει τρελή. Μην τσιμπήσεις, αν είσαι βέβαιη ότι όντως φλερτάρει και δεν είναι απλά στο μυαλό σου. Να είσαι κάθετη. “Ξέρω ότι φλερτάρεις, δεν μου αρέσει και δεν θα το ανεχτώ άλλο”. Ξέκοψέ του το.

  1. Δώσε μία δεύτερη ευκαιρία.

Αφού του μιλήσεις, δώστου μια δεύτερη ευκαιρία για να δεις αν συμμορφώθηκε ή αν σε αγνοεί. Παρατήρησε με διακριτικό τρόπο αν έκοψε αυτή τη συνήθεια. Αν δεις ότι δεν το κόβει, τότε χώρισέ τον. Ένας άνθρωπος που φλερτάρει, ενώ έχει σχέση μαζί σου, σημαίνει ότι σε αγνοεί, ότι δεν σε σέβεται και δεν θεωρείται τη σχέση σας σοβαρή. Υπάρχει, λοιπόν, να είσαι με αυτό τον άνθρωπο;

Φωτό από: hostingkartinok.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons