ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Έχεις νέα σχέση; Τιπς για να περάσεις τέλεια τις πρώτες διακοπές μαζί του.

Post by: 23/07/2019 0 comments

Σου ζήτησε να κάνετε τις πρώτες διακοπές σας μαζί. Πετάς στα σύννεφα από ευτυχία και έχεις αρχίσει ήδη να κάνεις σχέδια. Και ξαφνικά, σε πιάνει το άγχος, μήπως στραβώσει κάτι, αν θα πάνε όλα καλά, πώς θα κοιμηθείς για πρώτη φορά μαζί του, τι θα γίνει με το μπάνιο, αν θα τσακωθείτε, ακόμα κι αν θα βαρεθείτε…

Ακολούθησε τα παρακάτω τιπς για τέλειες διακοπές μαζί του!

 1. Μοιράστε τις αρμοδιότητες.
  Κανονίσετε ποιος θα είναι ο υπεύθυνος των εισιτηρίων (ή διαβατηρίων), για τις βαλίτσες, τα χρήματα, τα φάρμακα, τους χάρτες κλπ. Θα πρέπει να χωρίσετε τις αρμοδιότητες, ώστε κανένας από τους δύο να μην είναι επιφορτισμένος με όλα και αντί να απολαύσει τις διακοπές καταλήξει με άγχος.
 1. Μην πάτε κάπου πολύ μακριά.
  Ακόμα κι αν είστε οι πιο ερωτευμένοι άνθρωποι του κόσμου, αν αυτή είναι η πρώτη σας εμπειρία διακοπών, καλύτερα να μην κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Η πολύωρη διαδρομή θα σας κουράσει από την αρχή του ταξιδιού και μπορεί να δημιουργήσει περιττούς εκνευρισμούς.
 1. Ξεφύγετε από τα πλήθη.
  Για να δημιουργήσετε μια πραγματικά ρομαντική και αξέχαστη ατμόσφαιρα των διακοπών, θα πρέπει να έχετε δύο πράγματα: ομορφιά και ηρεμία. Βρείτε τη δική σας απομονωμένη παραλία, το δικό σας όμορφο μέρος. Δείτε το ηλιοβασίλεμα. Η ομορφιά του τοπίου, η ηρεμία θα κάνει τη στιγμή ρομαντική. Θα νιώσετε σαν να είστε οι μόνοι δύο άνθρωποι στον κόσμο και αυτό θα είναι μία ανάμνηση που θα θυμάστε για πάντα.
 1. Κάποιος από τους δύο θα αρρωστήσει.
  Προετοιμάσου από πριν ότι μπορεί να συμβεί κι αυτό. Μία δηλητηρίαση, ναυτία, ενόχληση από το ποτό, τον ήλιο, συμβαίνουν συχνά. Ιδίως αν δοκιμάσετε ασυνήθιστα φαγητά ή σας πέσει “σκληρό” το ντόπιο νερό.
 1. Φροντίστε να είναι σύντομες οι διακοπές.
  Μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να πάτε για διακοπές δύο εβδομάδων, αλλά το πρώτο σας ταξίδι, ας κρατήσει καλύτερα 3 με 5 μέρες, ειδικά αν δεν έχετε περάσει πολύ χρόνο μαζί πριν. Το άγχος, η αμηχανία και το καινούριο του ταξιδιού, μπορεί να αναδείξει χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και των δύο που μπορεί να μην είναι ευχάριστα. Ακόμα κι αν διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει ένα μεγάλο λάθος, ένα σύντομο ταξίδι σημαίνει ότι δεν χρειαστεί πολύς χρόνος για να  αντέξετε.
 1. Το μεγάλο θέμα: το μπάνιο.
  Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα που φέρνει αμηχανία, ειδικά για τις γυναίκες, που είναι το μπάνιο. Πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι θα υπάρξουν και ήχοι και μυρωδιές. Προσπάθησε να το ξεπεράσεις. Είναι μία φυσιολογική διαδικασία για όλους. Το καλύτερο μέρος του ταξιδιού με τον σύντροφό σου για πρώτη φορά, είναι ότι μπορείτε να μάθετε τόσο πολύ ο ένας τον άλλο και να σάς συνδέσουν πράγματα που δεν ήξερες ότι θα μπορούσαν. Ξέχασε, λοιπόν, όλα τα αδέξια πράγματα της πεζής πραγματικότητας και συγκεντρώσου στα υπόλοιπα.

Φωτό από: www.lovewedbliss.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons