ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Χωρίσατε στις διακοπές; Οδηγός επιβίωσης.

Post by: 06/08/2019 0 comments

Ξεκινήσατε τις διακοπές σας με σχέδια για ένα τέλειο καλοκαίρι. Αγόρασες τα μαγιό σου, έφτιαξες τη βαλίτσα σου, πήρατε και τους κολλητούς σας μαζί με το ταίρι τους και το ταξίδι ξεκίνησε για το εξοχικό του φίλου σου σε ένα ρομαντικό και ήσυχο μέρος.  Βλέπεις, όμως, πως όσο είστε εκεί και ενώ οι φίλοι σας -ζευγάρια, ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν το ρομαντικό τοπίο, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, εσύ με το ταίρι σου κάθεστε σα δύο καλά φιλαράκια και ξαφνικά σου λέει πως θέλει να χωρίσετε!

  • Προσπαθείς να καταλάβεις τί έχει συμβεί, νιώθεις ότι οι διακοπές σου καταστράφηκαν, απορείς γιατί το έκανε αυτό τώρα και δεν περίμενε να γυρίσετε πίσω και νιώθεις αμηχανία βλέποντας τους φίλους σου να έχουν πάθει σοκ. Δεν ξέρεις αν πρέπει να συνεχίσετε τις διακοπές ή να φύγετε όλοι μαζί και να τα διαλύσετε όλα.
  • Ε, λοιπόν σιγά που θα κάτσεις να σκάσεις! Κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο δεν αξίζει ούτε τα δάκρυά σου ούτε τη στενοχώρια σου και φυσικά, ούτε καν να χαλάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές σου!
  • Φύγε από εκεί που είστε, πάρε τους φίλους σου και κάντε τις πιο τρελές διακοπές σας! Γιατί τα απρόοπτα είναι αυτά που έχουν το σασπένς!
  • Πάρτε το πρώτο λεωφορείο και πηγαίνετε όπου σας βγάλει ο χάρτης. Τι; δεν έχετε κλείσει ξενοδοχείο; Ε, και; Αυτή είναι η τρέλα που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Ψάξτε εκείνη την ώρα κι αν δε βρείτε βγάλτε την στην παραλία!
  • Βγες, διασκέδασε, το καλοκαίρι προσφέρεται για νέους έρωτες. Είσαι ελεύθερη να βρεις τον κατάλληλο και να ζήσεις το τέλειο καλοκαίρι μαζί του.
  • Μην κάθεσαι μέσα και κλαις. Πήγαινε στην παραλία, απόλαυσε την όμορφη θάλασσα, και πού ξέρεις ποιός μπορεί να κάθεται στη δίπλα ξαπλώστρα;
  • Αντί να σκέφτεσαι τί πήγε στραβά με τον πρώην σου, δώσε όλη την ενέργειά σου και την προσοχή σου στους φίλους και την οικογένειά σου. Μη ξεχνάς πόσοι άνθρωποι σε αγαπάνε. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να επανασυνδεθείς με παλιούς φίλους και την οικογένεια και με τη σειρά της θα θεραπευτεί η ραγισμένη καρδιά σου.
  • Αν κάνεις όλα αυτά, ούτε θα το καταλάβεις πότε θα τον έχεις ξεπεράσει!

(Βασισμένο σε αληθινή ιστορία).

Φωτό από: www.bomb01.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons