ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

6 μυστικά που δε θα πεις ποτέ στο σύντροφό σου.

Post by: 01/08/2017 0 comments

Μπορεί να τα μοιράζεστε όλα με το σύντροφό σου, υπάρχουν όμως και κάποιες σκέψεις σου που δε θα τις μοιραστείς ποτέ μαζί του. Ποιές είναι αυτές;

  1. Δε θα παραδεχτείς ποτέ ότι δε συμπαθείς τη μητέρα του.

Ο ίδιος μπορεί να πει ό,τι θέλει για εκείνη γιατί αυτή είναι η μαμά του. Εσύ, όμως, όσο κι αν δε τη συμπαθείς, δεν εκφράζεις ποτέ την πραγματική σου άποψη για εκείνη. Κι αυτό γιατί είναι μαμά του και αργά ή γρήγορα θα τα βρει μαζί της κι εσύ θα είσαι πάντα εκείνη που δε συμπαθεί τη μαμά του.

  1. Δε θα του πεις ποτέ ότι στην είχε πέσει πριν ο καλύτερός του φίλος.

Και δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Είναι κάτι που συνέβη πριν από τη σχέση σας και εσύ είσαι τελικά με το σύντροφό σου. Ξέρεις ότι αν το αποκάλυπτες μπορεί η φιλία τους να χαλούσε και δεν υπάρχει λόγος.

  1. Δε θα ομολογήσεις ποτέ ότι έχεις απιστήσει σε προηγούμενη σχέση σου.

Οι περιπτώσεις είναι 2 αν το ομολογούσες. Η πρώτη και ιδανική να πειστεί ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και σε εκείνον έχεις βρει τον ιδανικό άντρα και δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνεις. Η δεύτερη και πιο πιθανή είναι ότι αφού το έκανες μια θα το κάνεις και δεύτερη και φυσικά δε θα σου έχει πια εμπιστοσύνη.

  1. Κρατάς μυστικό πως η καλύτερή σου φίλη απατά τον σύντροφό της.

Όπως οι γυναίκες, έτσι κι οι άντρες, πιστεύουν πως επηρεάζονται αντίστοιχα από τους κολλητούς τους. Και θεωρούν ότι είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Αν αποκαλύψεις ότι η κολλητή σου απατά το φίλο της, τότε θα πιστέψει πως αφού την κάνεις ακόμα παρέα το εγκρίνεις, άρα θα κάνεις κι εσύ τα ίδια.

  1. Δεν αποκαλύπτεις πως φλερτάρεις στη δουλειά.

Κακά τα ψέματα, το φλερτ είναι αναζωογονητικό. Και το γεγονός πως φλερτάρεις στη δουλειά δε σημαίνει ότι θες να το πας και παρακάτω. Άντε να τον πείσεις όμως…

  1. Δεν θα ομολογήσεις ποτέ πως σε πειράζει που βγάζεις περισσότερα χρήματα από εκείνον.

Αυτό το θέμα κάνει τζιζ! Οι άντρες μετρούν την αξία τους και τον ανδρισμό τους με το ποσό καλή δουλειά κάνουν και πόσα χρήματα βγάζουν. Ξέρεις ότι κι εκείνος το σκέφτεται αλλά πιστεύει πως εσένα δε σε ενοχλεί. Δεν το αποκαλύπτεις όμως, γιατί έτσι θα κάνεις τον ανδρισμό του να φτάσει στο ναδίρ.

Φωτό από: Built In LA

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons