ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

5 τρόποι για να σε προσέξει.

Post by: 12/04/2018 0 comments

Είσαι τσιμπημένη μαζί του αλλά δε ξέρεις πώς να τον κάνεις να σε προσέξει; Είσαι ντροπαλή και δε ξέρεις πώς να δείξεις πως ενδιαφέρεσαι;

Ακολούθησε μερικά από τα παρακάτω tips για να τραβήξεις την προσοχή του:

  1. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος.

Μια πιο ελκυστική και θηλυκή στάση σώματος, θα τον κάνει να σε προσέξει. Μην κάθεσαι μπροστά του σα να είσαι με τις φίλες σου ούτε σαν άντρας που βλέπει ποδόσφαιρο. Κάτσε σταυροπόδι, έλα πιο κοντά του, γείρε προς το μέρος του, πλέξε τα δάχτυλα σου ανάμεσα στα μαλλιά σου. Μην κάνεις απότομες και άγαρμπες κινήσεις. Μίλησέ του γλυκά και θηλυκά.

  1. Έχε τον από κοντά.

Προφανώς δεν εννοούμε να του γίνεις κολιτσίδα. Αν ξέρεις, όμως πού συχνάζει, φρόντισε να σε πετύχει μερικές φορές εκεί. Ή αν δουλεύετε μαζί, τότε φρόντισε να πέφτει το διάλειμμά σου μαζί με το δικό του. Επιπλέον, αν έχετε κοινή παρέα, κανόνισε να βγαίνετε όλοι μαζί.  Η συχνή επαφή θα τον κάνει να σε προσέξει.

  1. Οπτική επαφή.

Μια γρήγορη ματιά δε λέει κάτι. Όλοι κοιτάνε όλους γύρω τους στα γρήγορα. Ένα βλέμμα, όμως, που κρατά παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα ποτέ δεν είναι φιλικό. Ρίχνε του συχνές ματιές σε ανύποπτο χρόνο. Θα πιάσει αμέσως το νόημα.

  1. Ζήτα τη βοήθειά του.

Στους άντρες αρέσει να  αισθάνονται  απαραίτητοι. Τους αρέσει να νιώθουν παντοδύναμοι. Ειδικά αν τον επαινέσεις, για τις ικανότητές του, το κέρδισες το παιχνίδι. Θα νιώσει ότι τον βλέπεις σαν ήρωα.

  1. Ντύσου σέξι.

Το σέξι ντύσιμο κάνει κάθε άντρα να σε προσέξει. Πέραν, όμως, από το γεγονός ότι θα σε κοιτάξει εκείνος, θα σε προσέξουν και άλλοι άντρες. Μη ξεχνάς ότι οι άντρες, όσον αφορά τις γυναίκες, θέλουν να νιώθουν κυνηγοί. Αν λοιπόν, δει πως σε γυροφέρνουν και αλλά αρσενικά, θα θελήσει να σε διεκδικήσει.

Φωτό από: happyparentsday2017.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons