ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

5 σημάδια ότι δεν είναι πια ευτυχισμένος ο σύντροφός σου στη σχέση σας.

Post by: 20/11/2020 0 comments

Πολλές φορές φοβόμαστε ότι ο σύντροφός μας δεν περνάει πια καλά στη σχέση μας. Ίσως από δική μας ανασφάλεια, καμιά φορά όμως γιατί βλέπουμε σημάδια που το μαρτυρούν. Ποιά είναι αυτά τα σημάδια;

1. Περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί.
Φυσικά και δεν μιλάμε για μία περίοδο, που λόγω των καταστάσεων, μπορεί να περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Ενδεχομένως να είναι πολύ πιεσμένος με κάποιο project στη δουλειά του ή να περνάει μία πιο πιεσμένη περίοδο, που να μην έχει πολλή όρεξη. Αν όμως, παρατηρείς ότι περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος και αυτό δεν αλλάζει, τότε ίσως κάτι να μην πηγαίνει καλά.

2. Σε αποφεύγει.
Δεν θα μιλήσουμε για την περίπτωση που του έστειλες ένα μήνυμα στη δουλειά και άργησε δύο ώρες να σου απαντήσει. Και πάνω στην ανασφάλειά σου, εσύ θεωρείς ότι σε αποφεύγει. Θα μιλήσουμε για την περίπτωση που πραγματικά αποφεύγει την επαφή. Για παράδειγμα, εκεί που βλέπατε μαζί τηλεόραση τα βράδια, τώρα προτιμάει να παίζει μόνος του PlayStation στο δωμάτιο. Ή ενώ του προτείνεις να βγείτε, βρίσκει δικαιολογίες να σε αποφύγει και τελικά βγαίνει μόνος, με τους φίλους του. Και πάλι να τονίσουμε ότι δεν μιλάμε πως συμβαίνει κάτι, αν αυτό γίνει μία ή δύο φορές, αλλά συστηματικά.

3. Είναι απόμακρος.
Αν ξαφνικά ο σύντροφός σου έχει γίνει απόμακρος, δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινότητά σου ή τα προβλήματά σου και δεν έχει πια τη διάθεση να συζητάτε πολύ, τότε ίσως είναι ένα σημάδι πως δεν περνάει καλά στη σχέση σας.

4. Δεν επιδιώκει την επικοινωνία.
Όλοι θυμόμαστε τον πρώτο καιρό μιας σχέσης, που ο ένας δεν μπορεί να σταματήσει να στέλνει μηνύματα στον άλλον. Δύο ερωτευμένοι θέλουν να επικοινωνούν συνέχεια. Τι γίνεται όμως, στην περίπτωση που ο σύντροφός σου έχει σταματήσει να επιδιώκει την επικοινωνία μαζί σου; Μήπως του στέλνεις μόνο εσύ μηνύματα και τον παίρνεις τηλέφωνο και αν δεν στείλεις σε ξεχνάει; Δυστυχώς αυτό είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι μάλλον έχει βαρεθεί τη σχέση σας.

5. Βρίσκει λόγους για καβγά.
Σου φαίνεται παράξενο ότι ο σύντροφός σου βρίσκει συνεχώς λόγους για καβγά; Όλα του ξινίζουν και όλα του βρωμάνε πάνω σου και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο; Ενδεχομένως είναι ένας πλάγιος ή ακόμα και υποσυνείδητος τρόπος να δείξει ότι δεν περνάει πια καλά στη σχέση σας.

Φωτό από: YourTango

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons