ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

5 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες κι οι άντρες τα λατρεύουν.

Post by: 08/04/2020 0 comments

Τελικά τί είναι αυτό που λατρεύουν οι άντρες στις γυναίκες; Τί μπορεί να κάνει μία γυναίκα και ένας άντρας να μην τη χορταίνει;

1. Μυρίζουν πάντα όμορφα.
Η όμορφη μυρωδιά μιας γυναίκας ξετρελαίνει έναν άντρα. Αρώματα και κρέμες, είναι από τα πρώτα πράγματα που οι άντρες λατρεύουν πάνω σε μία γυναίκα. Μην ξεχνάς, πως οι άντρες θέλουν να βλέπουν τη θηλυκή πλευρά της γυναίκας και αυτό συνεπάγεται να είναι πάντα περιποιημένη όμορφη και φυσικά να μυρίζει όμορφα.

2. Βγάζουν μητρικά ένστικτα.
Στους άντρες αρέσει πολύ η γυναίκα να τους φροντίζει σαν παιδί. Αλλά και γενικότερα τους αρέσει το μητρικό ένστικτο που έχουν μέσα τους οι γυναίκες, από τη φύση τους. Είναι πιο ζεστές και τρυφερές, νοιάζονται, και τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους.

3. Βασίζονται πάνω στον άντρα.
Στις γυναίκες όπως είπαμε, αρέσει να φέρονται σαν μαμάδες αλλά και στους άντρες αρέσει να είναι εκείνοι που τις προστατεύουν. Έτσι, ακόμα κι αν μία γυναίκα είναι δυναμική, οταν ζητά τη βοήθεια ενός άντρα εκείνος το λατρεύει. Ακόμα και το πιο απλό, όπως να του ζητήσει να αλλάξει μια λάμπα, τον κάνει να νιώθει ήρωας και το λατρεύει.

4. Κάνουν αγκαλιές.
Όσο σκληροί και δύσκολοι κι αν το παίζουν οι άντρες, στην πραγματικότητα λατρεύουν τις αγκαλιές από τις γυναίκες. Ειδικά τα βράδια με μια ταινία και αγκαλιά, δε τα αλλάζουν με τίποτα. Για το τί ταινία θα δουν βέβαια, ρομαντική ή περιπέτεια, είναι άλλη υπόθεση…

5. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους.
Στους άντρες αρέσει να ακούν για την ημέρα της γυναίκας τους και για τις επιτυχίες και τα προβλήματά τους.  Η ζωή μιας γυναίκας είναι ενδιαφέρουσα για έναν άντρα. Μην ξεχνάς, πως οι άντρες είναι πιο λακωνικοί και απλοί στα συναισθήματά τους και έτσι όταν μία γυναίκα εκφράζεται, αυτό δίνει μία άλλη νότα ζωής και ποικιλίας στην καθημερινότητά τους. Κάτι τέτοιο φυσικά, δεν σημαίνει πως τους αρέσει και όταν οι γυναίκες γκρινιάζουν για ώρες!

Φωτό από: Freepik

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons