ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

5 πράγματα που φοβούνται οι γυναίκες σε μια άλλη γυναίκα.

Post by: 10/08/2018 0 comments

Είναι γνωστό πως οι περισσότερες γυναίκες είμαστε, πολλές φορές, επιφυλακτικές απέναντι σε μια άλλη γυναίκα. Ποια είναι αυτά που μας φοβίζουν;

  1. Το σέξι ντύσιμο.

Τα αποκαλυπτικά ρούχα είναι κόκκινη σημαία. Μια γυναίκα υποσυνείδητα νιώθει σαν απειλή μια άλλη σέξι γυναίκα. Το γυναικείο ένστικτο, κάνει τα θηλυκά να θέλουν να είναι θελκτικά στα αρσενικά. Κάθε γυναίκα όμως, θέλει να είναι εκείνη η πιο όμορφη. Οπότε, μια άλλη γοητευτική και σέξι γυναίκα θα της “κλέψει” τα αντρικά βλέμματα και θα χάσει το “θρόνο” της.

  1. Το δυναμισμό.

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες, από τη φύση τους, είναι πιο ρομαντικές, ευαίσθητες και συχνά λιγότερο δυναμικές. Στη σημερινή κοινωνία, οι δυναμικές γυναίκες λαμβάνουν τον θαυμασμό των άλλων. Πρόκειται για γυναίκες που δεν κολλάνε σε τίποτα και πιάνουν τη ζωή από τα μαλλιά. Αυτές τις γυναίκες, οι πιο ευαίσθητες τις φοβούνται γιατί νιώθουν πως υστερούν σε δυναμισμό μπροστά τους.

  1. Την επαγγελματική επιτυχία.

Μία γυναίκα επαγγελματικά επιτυχημένη, κάνει τη μέση γυναίκα να τη δει με μισό μάτι. Οι περισσότερες γυναίκες αφήνουν πίσω την καριέρα τους, όχι γιατί δεν έχουν τις δυνατότητες, αλλά γιατί αφιερώνονται συνήθως στην οικογένειά τους. Αποτέλεσμα είναι μία γυναίκα καριέρας να τρομάζει, καθώς υποσυνείδητα την νιώθουν ανώτερή τους, θεωρώντας την πως έχει πετύχει περισσότερα πράγματα.

  1. Να πιάνουν τα χέρια της.

Κακά τα ψέματα, οι γυναίκες δεν είναι και οι καλύτερες στις αντρικές δουλειές. Μία γυναίκα που πιάνουν τα χέρια της και που κάνει ανδρικές δουλειές, εξίσου καλά με έναν άντρα, φοβίζει μία άλλη γυναίκα. Ο λόγος είναι και πάλι πώς θα φαίνεται πιο ικανή τόσο στα μάτια της όσο και στα αντρικά μάτια. Ναι, πάλι μπαίνει στη μέση το θέμα, ποιά θα φαίνεται καλύτερη στα μάτια των αντρών…

  1. Τις πραγματικές προθέσεις της.

Δυστυχώς, πολλές φορές, φοβούνται πως μία άλλη γυναίκα θέλει να τους φάει τον άντρα. Ακόμα κι αν αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μία καινούργια συνάδελφο ή μία στενή φίλη, τη νιώθουν σαν κίνδυνο, καθώς φοβούνται τις κρυφές προθέσεις και τα κίνητρά της. Κοινώς, φοβούνται τί πραγματικά κρύβεται μέσα στο μυαλό της.

Φωτό από: Taringa!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons