ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Διάσημοι μπαμπάδες που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνοι.

Post by: 16/01/2022 0 comments

Οι άντρες είναι ισάξια ικανοί με τις γυναίκες, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μόνοι τους. Έτσι, υπάρχουν και διασημότητες που μπόρεσαν να καλύψουν το ρόλο και του πατέρα, αλλά και της μητέρας και να χαρίσουν μια ευτυχισμένη ζωή στα παιδιά τους.

Νικόλας Κέιτζ

Το 1990, ο ηθοποιός απέκτησε έναν γιο, τον Γουέστον. Ο Κέιτζ δεν παντρεύτηκε ποτέ με τη μητέρα τού γιού του, αλλά κατάφερε να αναλάβει μόνος του, πλήρως τη φροντίδα του. Ο Γουέστον είναι ταλαντούχος μουσικός και ήταν μέλος στο black metal συγκρότημα Eyes of Noctum και έχει ηχογραφήσει αρκετά soundtrack για ταινίες του Χόλιγουντ.

Λίαμ Νίσον

Αφότου η γυναίκα του πέθανε, ενώ έκανε σκι στον Καναδά, ο ηθοποιός μεγάλωσε μόνος τους δύο γιους του. Εκείνη την εποχή ήταν 12 και 13 ετών, αντίστοιχα. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ξεπεράσει η οικογένεια αυτή την τραγωδία, αλλά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην απώλεια. Ο Λίαμ Νίσον αφιέρωσε τη ζωή του στα παιδιά του και δεν ξαναπαντρεύτηκε.

Τζορτζ Λούκας

Ο συγγραφέας του θρυλικού Πολέμου των Άστρων μεγάλωσε μόνος τρία υιοθετημένα παιδιά. Η κόρη του Λούκας, η Αμάντα την οποία υιοθέτησε με τη σύζυγό του, μετά το διαζύγιο των γονιών της, επέλεξε να μείνει με τον πατέρα της. Αργότερα, ο σκηνοθέτης απέκτησε άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά. Ο Λούκας δεν παντρεύτηκε ξανά μέχρι το 2013.

Πιρς Μπρόσναν

Αφού παντρεύτηκε την ηθοποιό Κασσάνδρα Χάρις, ο Πιρς Μπρόσναν υιοθέτησε τα 2 παιδιά της: τη Σαρλότ 9 ετών και την Κρις 8 ετών. 3 χρόνια αργότερα, απέκτησαν τον γιο τους Σον. Αργότερα η οικογένεια βίωσε μια τραγωδία. Η Κασσάνδρα πέθανε από καρκίνο. Από τότε ο ηθοποιός μεγάλωσε τα παιδιά τους μόνος.

Κόλιν Φάρελ

Ο Κόλιν Φάρελ μεγαλώνει 2 γιους, τον 16χρονο Τζέιμς και τον 10χρονο Χένρι.  Η μητέρα του Τζέιμς είναι το μοντέλο Κιμ Μπορντενάβ, αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ. Παρ ‘όλα αυτά, ο Κόλιν είπε ότι θα αναλάβει την φροντίδα του γιου του. Η μητέρα του Χένρι είναι μια Πολωνή ηθοποιός με την οποία ο Κόλιν χώρισε πολύ γρήγορα, και ανέλαβε να μεγαλώσει μόνος το γιο τους.

Λένι Κράβιτζ

Μετά το διαζύγιό του, ο μουσικός Λένι Κράβιτζ άρχισε να μεγαλώνει μόνος την κόρη του Ζωή. Είχε ζήσει με τη σύζυγό του για 3 χρόνια, έπειτα χώρισαν και είχαν συνεπιμέλεια, αλλά όταν η Ζωή έγινε 11, μετακόμισε για να ζήσει με τον πατέρα της. Σήμερα είναι διάσημη ηθοποιός και μοντέλο.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πολλά παιδιά. Ο πρώτος του γιος γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα το 2010. Το όνομά του είναι επίσης Κριστιάνο. Το 2017, ο αθλητής έγινε πατέρας 2 διδύμων: της κόρης Εύας και του γιου Ματέο. Ήθελε πάντα να γίνει πατέρας, χωρίς να τον νοιάζει να έχει κάποια σύζυγό, για να προσφέρει την αγάπη που στερήθηκε εκείνος από τον δικό του πατέρα.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons