ΜΑΜΑΔΕΣ

Διάσημες που έκαναν παιδιά πριν τα 23 τους.

Post by: 12/05/2019 0 comments

Έχουν κάνει παιδιά πολύ νέοι. Σχεδόν ήταν κι οι ίδιοι ακόμα παιδιά. Ας δούμε κάποιους από τους διάσημους που έχουν γίνει γονείς πριν τα 23!

1. Sophia Vergara
Η όμορφη κολομβιανή παντρεύτηκε σε ηλικία 18 ετών τον αγαπημένο της από το λύκειο, Joe Gonzalez και γέννησε τον γιο τους Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara, τον Σεπτέμβριο του 1992. Ένα χρόνο μετά χώρισε.

2. Solange Knowles
Η Solange είναι η αδερφή της Beyonce. Ήταν μολιε 18 ετών όταν εκείνη και ο σύζυγος Daniel Smith υποδέχτηκαν τον γιο τους, Daniel Julez J. Smith, Jr.

3. Aretha Franklin
Ο θρύλος Aretha Franklin έγινε πολύ μικρή μητέρα όχι μία φορά, αλλά δύο φορές. Έκανε το πρώτο της παιδί όταν ήταν μόλις 12 και το δεύτερο όταν ήταν 14 ετών. Απίστευτο.

4. Reese Witherspoon
Η Witherspoon γέννησε την κόρη Ava με τον τότε σύζυγο Ryan Philippe όταν ήταν 23 ετών. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της, “ποτέ δεν είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός σε τέτοια ηλικία, απλά επιβιώνεις”.

5. Britney Spears
Τη νύχτα της 18 Σεπτεμβρίου 2004, σε ηλικία 22 ετών παντρεύτηκε τον χορευτή της, Κέβιν Φεντερλάιν, σε σπίτι στο Studio City, στην Καλιφόρνια, ενώπιον ελάχιστων καλεσμένων. Το Σεπτέμβριο του 2005 απέκτησε ένα αγοράκι, τον Sean Preston, με καισαρική τομή διότι όπως και η ίδια είχε δηλώσει ανέκαθεν ήθελε να γεννήσει με καισαρική τομή λόγω του φόβου της για τους πόνους της γέννας. Το Σεπτέμβριο του 2006 γέννησε ένα ακόμα αγόρι, τον Jayden James.

6. Candace Cameron
Η διάσημη ηθοποιός του Full House ήταν μόλις 22 ετών όταν απέκτησε την κόρη της, Natasha Bure.

7. Elizabeth Taylor
Η Elizabeth Taylor απέκτησε το πρώτο της παιδί, Michael Howard, με το δεύτερο σύζυγό της, Michael Wilding, όταν ήταν 21 ετών.

8. Kylie Jenner
Η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν έγινε μαμά σε ηλικία 21 ετών. Απέκτησε μια κορούλα με τον σύντροφό της Travis Scott, την οποία έχουν ονομάσει Stormi.

Φωτό από: Kidskunst.info

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons