ΜΑΜΑΔΕΣ

5 λόγοι για να επισκεφτείς τους παππούδες τα Χριστούγεννα.

Post by: 23/12/2018 0 comments

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια μαγική περίοδος. Τα παιδιά ονειρεύονται να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη και να πάρουν τα δώρα. Αλλά κι οι παππούδες και οι γιαγιάδες περιμένουν με λαχτάρα την επίσκεψη των παιδιών τους και των εγγονιών τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε τους παππούδες τα Χριστούγεννα.

1.Θα χαλαρώσετε.
Το σπίτι του παππού και της γιαγιάς είναι το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε. Για σας οι διακοπές των Χριστουγέννων σημαίνουν χαλάρωση από τη δουλειά, τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Στο σπίτι τους, λοιπόν, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ηρεμήσετε και να αλλάξετε παραστάσεις.

2.Θα τους δείξετε πως δεν τους ξεχνάτε τις γιορτές.
Τα Χριστούγεννα είναι μία οικογενειακή γιορτή. Μας κάνει καλό να ερχόμαστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε. Μία επίσκεψη στους παππούδες, θα τους δείξει πως τους θυμάστε με την παρουσία σας σε τέτοιες οικογενειακές γιορτές. Πολλές φορές, οι παππούδες νιώθουν μόνοι, σε τέτοιες περιόδους.

3.Θα δουν τα εγγόνια τους.
Αν η καθημερινότητά σας δεν τους επιτρέπει να βλέπουν συχνά τα εγγόνια τους, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί τους. Τα παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι με τους παππούδες και οι παππούδες θα αναζωογονηθούν από την παρουσία των μικρών.

4.Οι δουλειές θα μοιραστούν.
Όπως και να το κάνουμε, ένα εορταστικό δείπνο τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας, θα σας βάλει σε πολλές φασαρίες και δουλειές. Ενώ, αν πάτε στο σπίτι των παππούδων οι δουλειές αυτές θα μοιραστούν. Οι γονείς σας θα βοηθήσουν στην προετοιμασία του γεύματος και θα γλιτώσετε από την φασίνα του σπιτιού σας, που θα κάνατε με το φόβο μήπως έρθουν και δεν είναι στην εν τέλεια.

5.Θα συναντήσετε συγγενείς.
Είναι πολύ πιθανό η επίσκεψή σας στους παππούδες, να δώσει την ευκαιρία και σε άλλα μέλη της οικογένειας να σας δουν. Έτσι, μπορεί να βρεθείτε εσείς με τα αδέρφια σας και τα παιδιά σας με τα ξαδέρφια τους. Και να ενωθεί όλη η οικογένεια σε ένα γιορτινό δείπνο!

Φωτό από: Country Living Magazine

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons