ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ανατολική φιλοσοφία: τι ερμηνεία δίνει στον χαρακτήρα μας μέσω της ώρας γέννησης;

Post by: 22/11/2019 0 comments

Εκτός από την ημερομηνία και τον τόπο γέννησης, στη φιλοσοφία της ανατολής, σημαντική είναι και η ώρα της γέννησης για το χαρακτήρα ενός ατόμου. Τί ερμηνεία δίνεται στο δικό σου χαρακτήρα, ανάλογα με την ώρα γέννησής σου;

12πμ με 2μμ

Είστε από τα άτομα που είναι πιο άνετα όταν είναι γύρω τους οι δικοί τους άνθρωποι. Το πιο σημαντικό στη ζωή σας είναι η οικογένεια και θα κάνετε τα πάντα για αυτή.  Σκέφτεστε πολύ το μέλλον και σας αρέσει η σταθερότητα και η ασφάλεια. Δε δείχνετε σε όλους τον πραγματικό σας χαρακτήρα και είστε πιο συγκρατημένοι.

2πμ με 4πμ

Είστε πολύ κοινωνικοί και μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα με όλους.  Έχετε την τάση να βαριέστε εάν δεν υπάρχει τίποτα γύρω σας που να σας ιντριγκάρει και να σας ενδιαφέρει. Ψάχνετε πάντα για κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε. Σας αρέσει να ξοδεύετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να κάνετε ήπια σπορ όπως το περπάτημα, το τζόκινγκ, το κολύμπι και η γιόγκα. Επίσης θέλετε να βρίσκεστε σε επαφή με τη φύση.

4πμ με 6πμ

Είστε από τους ανθρώπους που είναι πολύ πεισματάρηδες. Δύσκολα αλλάζετε άποψη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβεστε την άποψη των άλλων. Πιστεύετε ότι έχετε πάντα δίκιο.

Είστε παραδοσιακοί στην αγάπη και στον έρωτα. Ανοίγεστε πολύ εύκολα και καμιά φορά δίνετε πολύ περισσότερο στους άλλους από όσα αξίζουν.

6πμ με 8πμ

Είστε ένας γεννημένος ηγέτης και οι άνθρωποι εύκολα σας ακολουθούν. Θέλετε να τα κάνετε όλα τέλεια αλλά αυτό πολλές φορές σας πιέζει. Η συνεχής ανάγκη αποδοχής, σάς κάνει να έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας, οι οποίες καμιά φορά είναι δύσκολο να επιτευχθούν.

8πμ με 10πμ

Φτάνετε στα άκρα και στα όριά σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει ή να μπει μπροστά στα όνειρά σας. Δεν δείχνετε σε όλους ποιοί είστε πραγματικά και είστε αρκετά εσωστρεφείς.

10πμ με 12μμ

Ξέρετε ποίοι είστε και τί θέλετε. Είστε ευτυχισμένοι άνθρωποι και δίνετε πολλή σημασία στη δημιουργικότητα. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

12μμ και 2μμ

Είστε πολύ υπεύθυνοι άνθρωποι και βάζετε μακροπρόθεσμους στόχους. Δεν χρονοτριβείτε. Οι γύρω σας, σας θαυμάζουν για το ότι δεν σταματάτε μέχρι να φτάσετε εκεί που θέλετε.

2μμ με 4μμ

Είστε το είδος του ατόμου που δεν του αρέσει να ζει μια μονότονη ζωή. Προτιμάτε να ζήσετε μια ζωντανή ζωή γεμάτη με αυθορμητισμό και περιπέτειες. Ψάχνετε πάντα για απαντήσεις και είστε περίεργοι, αποφασισμένοι και αισιόδοξοι. Η αλήθεια είναι ότι πετάτε πολλές φορές στα σύννεφα.

4μμ και 6μμ

Είστε αρκετά ρεαλιστές. Ξέρετε ότι η ζωή έχει τις καλές και τις κακές μέρες. Πάντα προτιμάτε να γνωρίσετε καλά ένα άτομο, πριν του ανοιχτείτε. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε τα πολύ προσωπικά σας, είναι λίγοι.

6μμ με 8μμ

Είστε ένας άνθρωπος αρκετά ευαίσθητος και μπορείτε εύκολα να αισθανθείτε και να κατανοήσετε πώς αισθάνονται οι άλλοι. Οι άνθρωποι σας θαυμάζουν για αυτό, καθώς και επειδή είστε ανιδιοτελείς και βάζετε τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές σας.

8μμ και 10μμ

Σας αρέσει να βοηθήσετε τους ανθρώπους όταν έχουν ανάγκη. Έτσι νιώθετε πως έχετε ένα σκοπό στη ζωή σας. Ξέρετε τί θέλετε και οτιδήποτε σας αναθέσουν το κάνετε με τελειότητα.

10μμ και 12πμ

Είστε ένα πολύ φιλόδοξο άτομο και πάντα σχεδιάζετε για το μέλλον.  Είστε ένας αρκετά αισιόδοξος άνθρωπος που πιστεύει στον εαυτό του. Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που δε μπορείτε να κάνετε και έχετε υψηλές προσδοκίες. Θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι.  Είστε επίσης πολύ δημιουργικός άνθρωπος και σας αρέσουν οι τέχνες.

Φωτό από: Newsday

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons