ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

Βιβλίο της Danielle Steel: The Apartment

Post by: 19/06/2017 0 comments

Danielle Steel

The Apartment

Εκδόσεις Corgi Books

 

Ένα ευχάριστο μυθιστόρημα, σύγχρονο, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

“Το Διαμέρισμα” είναι ο τίτλος του πρόσφατου βιβλίου της Ντανιέλ Στηλ, με τα παγκόσμια best-sellers και τα 600 εκατομμύρια αντίτυπα.

  • Τέσσερεις κοπέλες, που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, συγκατοικούν για λόγους κόστους σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Hell’s Kitchen (η Κουζίνα της Κόλασης!) στη Νέα Υόρκη.
  • Συγκατοικώντας από τα 21 τους περίπου μαζί, εξελίσσονται σε φίλες που η μία στηρίζει την άλλη. Εμείς τις συναντάμε στα 30 τους, όταν στη ζωή τους αρχίζουν να συμβαίνουν συνταρακτικά πράγματα.
  • Η Κλαιρ είναι designer παπουτσιών και δουλεύει για τον Γουόλτερ, που καταπιέζει το ταλέντο της, βάζοντάς την να σχεδιάζει τα πιο βαρετά παλιομοδίτικα σχέδια παπουτσιών.
  • Η Άμπυ έχει τελειώσει σπουδές δημιουργικής γραφής και θέλει να γράψει το δικό της μυθιστόρημα αλλά συνδέεται με τον Ιβάν, παραγωγό θεατρικών έργων και άπιστο, που την χρησιμοποιεί σαν σκλάβα στις παραστάσεις του με την υπόσχεση να ανεβάσει, μια μέρα, δικό της έργο.
  • Η Σάσα είναι φοιτήτρια Ιατρικής σχολής προσπαθώντας σαν πάρει ειδικότητα στην γυναικολογία και έχει μια δίδυμη αδελφή, τη Βαλεντίνα, μοντέλο παγκόσμιας φήμης.
  • Και η Μόργκαν, η μεγαλύτερη από τις τέσσερεις συγκατοίκους, είναι χρηματίστρια, με σταθερή σχέση, τον Μαξ, σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίου, και εργάζεται για τον Τζωρτζ, πάμπλουτο γεράκι της Γουώλ Στρητ.
  • Όλοι ταρακουνιούνται στο “Διαμέρισμα” όταν οι γυναίκες αυτές αφυπνίζονται. Είτε μέσα από μια ολέθρια σχέση που έρχεται στη ζωή τους, είτε επειδή η δουλειά τους γίνεται κόλαση.
  • Για την Κλαιρ, η νέμεσις έρχεται όταν ο εκατομμυριούχος φίλος της την εγκαταλείπει ξαφνικά, ενώ την ίδια μέρα την απολύει το αντιπαθές αφεντικό της. Ευτυχώς, η μητέρα της έρχεται να τη σώσε, χρηματοδοτώντας μια υπέροχη ιδέα.

Η Άμπυ ανακαλύπτει τις απιστίες και την κοροϊδία του Ιβάν και τον εγκαταλείπει αναζητώντας την τύχη της στο Χόλυγουντ.

Η Σάσα ερωτεύεται και προσπαθεί να επιβιώσει από τη δυσλειτουργική της οικογένεια.

Και η Μόργκαν, η οποία είναι κατά του γάμου και των παιδιών, πρέπει να αντιμετωπίσει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

  • Μέσα από τον πόνο, την απόρριψη, την ανασφάλεια και την απογοήτευση, οι τέσσερεις γυναίκες ανοίγουν τα φτερά τους και πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Αλλά το διαμέρισμα αποτελεί τη βάση τους, αφού κάποια από όλες θα μείνει, τελικά, εκεί!

  • Υπέροχο, ό,τι καλύτερο για την παραλία!

Το διάβασα στα αγγλικά.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons