ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

Το καλύτερο δώρο για τις φίλες σου Κατερίνα και Στέλλα που γιορτάζουν. Θα τους δώσεις μεγάλη χαρά! (VIDEO)

Post by: 24/11/2018 0 comments

Η φίλη σου γιορτάζει. Σίγουρα θα τη δεις στο γραφείο, σπίτι της ή σε κάποιο μπαράκι. Δείξε πως τη σκέφτεσαι κάνοντάς της δώρο ένα μυθιστόρημα που θα την ανεβάσει ψυχολογικά.

“Οι Ελληνίδες είναι θεές”, είναι το νέο βιβλίο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Ένα βιβλίο με άρωμα γυναίκας, μιλάει για τις ομορφιές της Ελληνίδας γυναίκας.

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος με ελληνικές ρίζες, έρχεται στην Ελλάδα για να γυρίσει ένα βίντεο για τις σύγχρονες Ελληνίδες. Παράλληλα, θα αναζητήσει το χωράφι και το σπιτάκι που του κληρονόμησε η γιαγιά του, στην Πελοπόννησο.

Μαζί με την Αθηνά, νεαρή δικηγόρο, ανακαλύπτει πόσες ομοιότητες έχουν οι σύγχρονες Ελληνίδες με τις 6 θεές της ελληνικής Μυθολογίας.

Είναι έξυπνες όπως η Αθηνά, είναι όμορφες όπως η Αφροδίτη, αφοσιωμένες μητέρες όπως η Δήμητρα, υπέροχες νοικοκυρές όπως η Εστία, δυναμικές όπως η Άρτεμη και ζηλιάρες σύζυγοι όπως η Ήρα.

Κι ενώ η παρουσία της Αθηνάς τον γοητεύει με αποτέλεσμα να την ερωτευθεί, πίσω στην Αμερική τον περιμένει η αρραβωνιαστικιά του. Ποια ζωή θα διαλέξει;

Χαρά, αγωνία, μυστήριο, κρυμμένα μυστικά και η ζωή μιας οικογένειας που προσπαθεί να βρει τα βήματά της. Μαζί της και η αναζήτηση αξιών ενός νεαρού άντρα που βρίσκεται στο σταυροδρόμι της ζωής του.

Μια ερωτική ιστορία του σήμερα, που αναδεικνύει τις ομοιότητες ανάμεσα στις θεές της Μυθολογίας και τις σημερινές Ελληνίδες.

“Οι Ελληνίδες είναι θέες”, μυθιστόρημα, εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία.

 

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο και εδώ: http://www.nakasbookhouse.gr/logotehnia/oi-ellinides-einai-thees

 

Δείτε το βίντεο για το βιβλίο:

Φωτό από: Get Out Play

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons