ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι το μοναδικό έχετε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Post by: 07/03/2018 0 comments

Ο καθένας από εμάς είναι ανυπέρβλητα, αδιαμφισβήτητα, απόλυτα μοναδικός. One of a kind, που λένε. Έχετε ποτέ σκεφτεί τι σας κάνει μοναδικούς ανάλογα με το ζώδιό σας;

Μη γελάτε! Η αστρολογία θεωρείται επιστήμη που εμφανίζεται από την εποχή των Βαβυλωνίων, 2.000 χρόνια πριν. Σύμφωνα λοιπόν με την αστρολογία το πότε, πού και πώς γεννηθήκατε μπορεί να καθορίσει την πορεία σας, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σας.

Τι το μοναδικό έχουμε ανάλογα με το ζώδιό μας;

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σαν κριάρι ορμά με το κεφάλι μπροστά. Παρορμητικός, ενεργητικός, θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Πέφτει με τα μούτρα σε ό,τι καταπιάνεται.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Φημίζεται για τη δύναμη και την υπομονή του. Είναι προσγειωμένος και ρεαλιστής. Ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια με μνημειώδες όμως πείσμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Περίεργοι, θέλουν να ζήσουν όσες περισσότερες περιπέτειες μπορούν και να μη βαρεθούν. Τη μια στιγμή είναι ευχάριστοι, επικοινωνιακοί και την επόμενη στιγμή γίνονται σκεφτικοί, στοχαστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ευαίσθητος και συναισθηματικός, ενδιαφέρεται για το σπίτι και επιζητά μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Τον χαρακτηρίζει το στυλ και διακρίνεται για την αποφασιστικότητά του.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Γεννημένος ηγέτης ο Λέων, βασιλιάς και άρχοντας του κόσμου. Ενθουσιώδης, δημοφιλής, αλαζονικός, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, αγαπά την τάξη και την οργάνωση. Δοτικός αλλά και επιφυλακτικός, με καλή αίσθηση της ομιλίας και της επικοινωνίας γενικά.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αγαπά την ισορροπία και τη συμμετρία ενώ απεχθάνεται την αδικία. Η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική για ένα Ζυγό. Αποφεύγει τις συγκρούσεις και επιθυμεί την ειρήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Δυναμικός και παθιασμένος, άριστος ηγέτης αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Μπορεί να γίνει πολύ ζηλιάρης και καχύποπτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Περίεργος, εξωστρεφής, ενεργητικός, του αρέσει να εξερευνά. Αίσθηση του χιούμορ, παθιασμένος με άνευ ορίων ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου-21 Ιανουαρίου)

Γεννημένος επαγγελματίας, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη δουλειά. Οργανωτικός, σοβαρός, υπέρ των παραδοσιακών αρχών. Προσγειωμένος με αυτοέλεγχο και διοικητικές αρετές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (22 Ιανουαρίου-21 Φεβρουαρίου)

Μάλλον εκκεντρικοί, στοχαστές και πνευματώδεις. Φαίνονται ψυχροί αλλά μάλλον φοβούνται την πολλή οικειότητα.

ΙΧΘΥΣ (22 Φεβρουαρίου-20 Μάρτη)

Ρομαντικός, ανιδιοτελής, πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους. Γενναιόδωροι, συμπονετικοί και εξαιρετικά αφοσιωμένοι. Έχουν έντονη ενσυναίσθηση. Πολλές φορές μπαίνουν στο ρόλο του θύματος για να τραβήξουν την προσοχή.

Φωτό από: Today.kz

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons