ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πήρες αποφάσεις για τη νέα χρονιά; Δες 7 αποφάσεις που κάνουν καλό!

Post by: 11/01/2018 0 comments

Όταν ήμουν μικρή, κάθε Πρωτοχρονιά έβαζα τα κλάματα και δεν καταλάβαινα γιατί όλοι χαιρόντουσαν για το νέο χρόνο και κανείς δεν λυπόταν για τον παλιό. Έτσι δεν συνδύασα ποτέ την Πρωτοχρονιά με αποφάσεις και αλλαγές ή με νέες αρχές. Τον τελευταίο μόνο καιρό επαναλαμβάνω και θυμίζω στον εαυτό μου κάποια πράγματα που πρέπει να συνεχίζω να εφαρμόζω στην καθημερινότητα μου και την νέα χρονιά.

  1. Να χαμογελώ κάθε πρωί και να ευχαριστώ το Θεό που είμαι υγιής.
  2. Να τρώω υγιεινά, να πίνω νερό και να γυμνάζομαι όσο και όπως μπορώ.
  3. Να περνάω χρόνο με τον άνθρωπό μου, να κάνουμε πράγματα μόνο οι δυο μας, να ακούω τα προβλήματά του και να μην γκρινιάζω για ανούσια πράγματα.
  4. Να λέω πιο συχνά “Σ’ αγαπώ” στους δικούς μου ανθρώπους και να τους δείχνω πιο συχνά την εκτίμησή μου και το τι σημαίνουν για μένα. Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο.
  5. Να συνειδητοποιήσω και να λέω στον εαυτό μου ότι μου αξίζει να είμαι ευτυχισμένη. Που θα πάει; λέγε-λέγε θα τον πείσω.
  6. Να αγκαλιάζω κάθε μέρα τον άντρα μου, τα παιδιά μου, τη μαμά μου, την φίλη μου. Μια αγκαλιά την μέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα.
  7. Να προσπαθώ να κάνω κάτι καλό για τους συνανθρώπους μου, το περιβάλλον και το μέλλον μας.

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο μυαλό μας και στο πως εμείς βλέπουμε τα πράγματα. Έχω αποφασίσει λοιπόν ότι τη νέα χρονιά θα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, τον εαυτό μου χαμογελαστό και το μέλλον ρόδινο. Και όλα θα γίνουν!!

 

Φωτό από: www.topfashionz.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons