ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TrackR: Η πιο φθηνή λύση για να βρίσκεις πάντα ό,τι κι αν έχασες! (VIDEO)

Post by: 20/04/2017 0 comments

Σου έχει συμβεί ποτέ να παρκάρεις μέσα στο Mall, αλλά να μην θυμάσαι ακριβώς πού; Να κόβεις μισή ώρα βόλτες στο τεράστιο παρκινγκ ψάχνοντας το αυτοκίνητό σου, πατώντας το κουμπί του συναγερμού μήπως και δεις τα φλας του αυτοκινήτου σου να αναβοσβήνουν;

Τώρα υπάρχει μια φθηνή λύση για να μην σου ξανασυμβεί! Χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις πανάκριβα συστήματα εντοπισμού με GPS, ούτε να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή σε κάποια υπηρεσία.

Ένα start-up στην Καλιφόρνια βρήκε μια πραγματικά προσιτή λύση. Δημιούργησε μια μικρή συσκευή που συνεργάζεται με το κινητό σου και είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες!

Τι είναι;

Το λένε TrackR Bravo, είναι μια συσκευή εντοπισμού σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από ένα νόμισμα των 2 ευρώ και θα φέρει την επανάσταση στον τρόπο που εντοπίζουμε οτιδήποτε μας είναι πολύτιμο.

Πώς δουλεύει;

Απλό! Εγκαθιστάς την εφαρμογή TrackR στο κινητό σου και συνδέεις την εφαρμογή με τη συσκευή. Στη συνέχεια, εφαρμόζεις τη συσκευή σε οτιδήποτε θέλεις να μην χάσεις ποτέ και είσαι έτοιμος. Την περνάς στα κλειδιά σου, στην τσάντα σου, στη βαλίτσα σου, στο ποδήλατό σου, τη βάζεις στο πορτοφόλι σου ή σε οτιδήποτε άλλο δεν θέλεις με τίποτα να χάσεις. Με την εφαρμογή TrackR μπορείς να εντοπίσεις ότι κι αν έχασες, μέσα σε δευτερόλεπτα!

Μπορείς να τοποθετήσεις τη συσκευή TrackR Bravo κάτω από το πατάκι του αυτοκινήτου ή μέσα στο πορτ-μπαγκάζ και αν σου το κλέψουν να βρεις αμέσως πού είναι.

Μπορείς, επίσης, να την βάλεις στο λουράκι του κατοικίδιού σου, έτσι ώστε να ξέρεις πάντα που τριγυρνάει!

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Το TrackR Bravo κοστίζει 29 δολλάρια και μπορείς να το αγοράσεις εδώ: www.thetrackr.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons