ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα καλύτερα φίλτρα στο Instagram για κάθε σκηνικό!

Post by: 24/05/2018 0 comments

Τα ταξίδια εκτός από μια μαγευτική εμπειρία, είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανεβάσεις μερικές συναρπαστικές φωτογραφίες στο Instagram!

Το ερώτημα, όμως, είναι “Τι φίλτρο να χρησιμοποιήσω”; Ποιο είναι το κατάλληλο φίλτρο για την κάθε φωτογραφία; Αυτός είναι ένας μικρός οδηγός που μπορεί να σε καθοδηγήσει.

 

Τα καλύτερα φίλτρα για παραλίες και ακρογιαλιές.

Και ποιος δεν λατρεύει τις μαγευτικές παραλίες; Ειδικά στο Instagram! Έτσι, την επόμενη φορά που θα φωτογραφήσεις μία παραλία δοκίμασε κάποιο από αυτά τα δύο φίλτρα.

Clarendon

Με αυτό το φίλτρο ξεπετάγονται τα μπλε χρώματα, οπότε είναι ιδανικό για θάλασσα.

Valencia

Είναι η τέλεια επιλογή για φωτογραφίες που συνδυάζουν άμμο και θάλασσα, γιατί ενισχύει χρωματικά και τα δύο, χωρίς όμως να η φωτογραφία να φαίνεται υπερ-επεξεργασμένη.

 

Τα καλύτερα φίλτρα για αστικά τοπία και ουρανοξύστες

Μια πολυσύχναστη πόλη με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική είναι το τέλειο σκηνικό για μερικές συναρπαστικές φωτογραφίες. Τα καλύτερα φίλτρα του Instagram για κτίρια είναι:

Amaro

Αυτό το φίλτρο χαρίσει μια ρετρό αίσθηση, που ταιριάζει τέλεια με τις όψεις ιστορικών κτιρίων.

Hudson

Το φίλτρο αυτό, αυξάνει τις φωτοσκιάσεις και αυτό βοηθάει στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής αισθητικής.

 

Τα καλύτερα φίλτρα για πολύχρωμες γειτονιές

Τοίχοι με περίεργα γκράφιτι, μια πολύχρωμη βιτρίνα στο κέντρο της πόλης, ένας λόφος με πολύχρωμα σπίτια είναι το ιδανικό σετ για αυτά τα φίλτρα.

XPro II

Αυτό το φίλτρο “ζωντανεύει” τα χρώματα και αναδεικνύει τα πολύχρωμα σκηνικά.

LoFi

Με αυτό το φίλτρο μπορείς να κάνεις τα χρώματα ακόμα πιο πλούσια και να αυξήσεις τις φωτοσκιάσεις, κάνοντας τις αρχιτεκτονικές γραμμές και τις φόρμες να ξεπετάγονται ακόμα καλύτερα.

 

Τα καλύτερα φίλτρα για λιβάδια και κοιλάδες

Η ανοιξιάτικη φύση μπορεί να σου δώσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες. Δοκίμασε να τις αναδείξεις καλύτερα με αυτά τα φίλτρα.

Sierra

Αυτό το φίλτρο προσθέτει μια ζεστασιά και απαλότητα στην εικόνα, για αυτό είναι ιδανικό για φρεσκοανθισμένα  λιβάδια και απέραντες κοιλάδες.

Crema

Αυτό το απαλό φίλτρο είναι ιδανικό για σκηνικά με έντονα καφέ και κίτρινα χρώματα, δίνοντας μια vintage αίσθηση.

 

Τα καλύτερα φίλτρα για δάση

Όποτε πας για μια βόλτα στο δάσος, χρησιμοποίησε κάποιο από αυτά τα φίλτρα για να τονίζεις ακόμα περισσότερο το καταπράσινο σκηνικό.

Lark

Αυτό το φίλτρο κάνει πραγματικά πιο έντονες τις πράσινες αποχρώεις.

Juno

Το ίδιο και αυτό το φίλτρο. Όμως, ταυτόχρονα δημιουργεί έντονες σκιές και αντιθέσεις, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο δάσος της φωτογραφίας σου.

 

Τα καλύτερα φίλτρα για βουνά

Τα βουνά και οι βουνοκορφές μπορούν να σου προσφέρουν μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες. Αυτά είναι τα ιδανικά φίλτρα για να τις κάνεις ακόμα καλύτερες.

Moon

Αν δεν σε ενδιαφέρει και πολύ να έχεις μια χρωματικά έντονη φωτογραφία, το φίλτρο αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να τονίσεις τις γωνίες και τα επίπεδα. Αυξάνει πολύ τις σκιές και τονίζει έντονα τα σχήματα, πολύ περισσότερο από ένα κλασικό ασπρόμαυρο φίλτρο.

 Hudson

Άλλο ένα πολύ καλό φίλτρο για τοπία καθώς προσθέτει κάτι παραπάνω στις μπλε και τις γκρι αποχρώσεις.

Φυσικά, κάθε σκηνικό έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και πάντα αξίζει να πειραματιστείς με τα φίλτρα ώστε να βρεις αυτό που υπηρετεί καλύτερα το αισθητικό αποτέλεσμα που θες να πετύχεις.

Happy Instagramming!

 

Φωτό από: www.instagram.com/thedailyluxe

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons